Termék státusza
Ár
1 000 Ft - 2 701 Ft
Kategóriák*
Ajánlott korosztály*
Nem*
Téma szerint*
Mesehős*
Fejlesztési terület*

Kisvakond

A Kisvakond eredetileg egy csehszlovák televíziós rajzfilm sorozat, amelyből számos könyv is készült. Kisvakond kalandjai egyszerűek és tanulságosak. A kedvesen megrajzolt állatkák: Kisvakond, Nyuszi, Egérke, Süni és Béka megannyi aranyos történeten keresztül szórakoztatják és oktatják a gyermekeket. A legkisebbek kedvencei több játék témái is, amelyek biztosan sok örömteli percet fognak okozni sok-sok Kisvakond rajongónak.

Érdemes megnézni kínálatunkat!

Tovább

Kisvakond társasjáték

A Ravensburger a  "Ki nevet a végén" társasjátékot alkotta meg Kisvakonddal és barátaival. A kisebb és a nagyobb gyerekek egyaránt élvezik ezt a klasszikus társasjátékot, így jó választás több gyereknek is.

Kisvakondos puzzle

A kirakó mindig jó választás, egyszerre szórakoztat és fejleszt, ráadásul igen sok mindent: figyelmet, kitartást, finommotorikát, szem- kéz koordinációt. A Kisvakond és a mozdony, Kisvakond látogatóban, Kisvakond építkezik 15 darabos kirakók, Kisvakond és a kert 2x24 darabos, Kisvakond húsvétja pedig 40 darabos kirakó a kis óvodások nagy kedvencei.

Kisvakondos lapozó

Kisvakond és a színek interaktív lapozó versek és tréfás kérdések segítségével ismerteti meg az ovisokkal a színek világát. 
A Kisvakond és a számok szintén az óvodásoknak szól, amely tréfás versek segítségével tanítja meg a számokat egytől tízig.

Ha még több, rajzfilmes játékot szeretnél nézz körül a Mesehősök kategóriában is, ahol még több remek játékot találsz!

Karácsonyi ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni:

Tovább