Termék státusza
Ár
1 989 Ft - 25 990 Ft
Kategóriák*
Ajánlott korosztály*
Nem*
Téma szerint*
Mesehős*
Hányan játszhatják?*
Fejlesztési terület*

Plüssfigurák

Plüssfigura egyik gyermek szobájából sem hiányozhat, ölelnivaló-szeretnivaló pihe-puha állat figurák. 
Anyagukban kellemes tapintású, és azonnal játékra hívja a gyermekeket. 

Ebben a kategóriában összegyűjtöttük a plüss figurákat egy helyre, valamint azokat a játékainkat aminek a segítségével elkészíthetjük egyedileg kedvenc plüssállatunkat. 

Kínálatunkban megtalálható plüss kutya, nyuszi, malacka, és a kedvelt gyermekmese szereplője Sula, és Bing is. 

A plüssfigurák ajándékként is megállják a helyüket, kislányoknak és kisfiúknak egyaránt.

Találd meg a kis kedvencedet kínálatunkban!

Tovább

A legközkedveltebb és legnépszerűbb játékok a plüssfigurák. Általában pamut, vatta, bab, lencse vagy egyéb szintetikus anyagok alkotják a belső tölteléküket. A legnépszerűbbek a plüssmackók, de ma már számtalan formában készülnek, szinte nincs olyan valódi állat amely ne létezne plüssjáték formájában, de léteznek rajzfilmfigurákat ábrázoló plüssök is. 

Rajzfilmfigurák, mesehősök

Az egyik legnépszerűbb plüssállatok a kicsik körében rajzfilmhősöket ábrázoló plüssök. A Pocoyo spanyol animációs sorozat számos országban aratott hatalmas sikert. Népszerűségét annak köszönheti, hogy Pocoyo világában a legkisebbek játékos formában megismerkedhetnek az őket körülvevő mindennapi dolgokkal, színekkel, számokkal, formákkal. A sodró lendületű, szórakoztató sorozat nézői olyan alapértékekkel találkoznak, mint a tolerancia, tisztelet, szeretet, hűség és barátság. 

Melyik gyerek ne énekelné a Baby Shark dalát, amint felcsendül? A dal Dél-Koreából 2016-ban hódította meg a világot és a kicsik körében azóta is töretlen a népszerűsége. A Baby Shark plüssfigurái különböző színekben kaphatók és természetesen énekelnek, ha megnyomják a pocakjukat.

Másik kedvelt mesefigura Bing és barátai. Sula csörgő-zörgő fülekkel érkezik, míg Flop az ikonikus overáljában, hímzett gombokkal. A kis rajongóknak kötelező darab. 

Ökojáték

A Bauer új plüssjáték márkájához tartoznak az öko plüssfigurák. Az „I Like My Planet” márka szuperlágy plüssjátékait 100%-ban újrahasznosított PET palackokból állítják elő. A plüss anyagtól, a tölteléken át a részletekig, pl. a hímzett szemekig - a játék minden része újrahasznosított anyagból készült. 

Kreatív játékok

Saját magad is alkothasz kreatív plüssöket melyben az Avenir Kids kreatív szettjeivel könnyedén megy. Készíts plüss kulcstartót vagy plüss ceruzadíszt. Kiválóan alkalmasak a finommotoros képességek fejlesztésére. 

Nézz körül áruházunkban és válaszd ki kedvenc plüssödet!

Karácsonyi ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni:

Tovább