Termék státusza
Ár
1 370 Ft - 7 241 Ft
Kategóriák
Ajánlott korosztály
Nem
Téma szerint
Mesehős
Hányan játszhatják?
Fejlesztési terület

Verdák

A Verdák (eredeti cím: Cars) 2006-ban bemutatott számítógépes animációs film, a Verdák-trilógia. A történet egy olyan világban játszódik, amelyet antropomorfizált autók és más járművek népesítenek be.
Ha kedvenced Villám McQueen, Matuka, Luigi, Sully Monster Truck és a többiek, akkor a legjobb helyen jársz! 

Görgess lejjebb és nézd meg folyamatosan bővülő kínálatunkat!

Tovább

Verdák Plus-Minus matematikai társasjáték 

A kártyajáték segítségével a gyerekek matematikai készségeit fejleszthetjük. A 10-es számkörön belüli számolással nagycsoportos óvodásoknak és első osztályos tanulóknak. A Verdák Plus Minus társasjátékban a meséből jól ismert szereplők segítenek a gyerekeknek a számok és a kisebb-nagyobb fogalmának megértésében.

További matematikai játékokat itt találsz.

Verdák puzzle
A verdák kirakó készletekben is találkozhatunk mesefilm szereplőivel, 2x20 darabos a kisebb gyerkőcöknek míg a nagyobbaknak a Verdák 3  4in1 puzzle készletek ajánljuk. Bármelyik kirakó remek választás egy verdás rajongónak.

Verdák, kültéri játékok
Kisgyermekek kedvelt szabadtéri elfoglaltsága a homokozás. A Verdás homokozó szettben összegyűjtöttük a legfontosabb kellékeket:vödör, lapát és gereblye, szita és malom, 2 db forma, a szereplőkkel találkozhatsz a homokozó készlet kellékein. 

További kerti játékok kínálatunkat ide kattintva megtekintheted.

Autók, matchbox

Ha kedved támad a saját szobádban megrendezni az autóversenyt, akkor nem hiányozhat Jackson Storm matchbox kisautók, vagy válaszd a Mikroautók meglepetést ahol a csomagban, egy kisautót találsz a dobozban, de hogy melyik karakter, az meglepetés lesz.
Akár Villám McQueen, akár Vihar Jackson vagy más karakter lesz a tied, a szórakozás garantált. Részletgazdag kidolgozás, tökéletes másolata a rajzfilmbeli kisautónak.  

További autós játékokat itt találsz. 

Karácsonyi ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni:

Tovább