Termék státusza
Ár
1 330 Ft - 24 390 Ft
Kategóriák
Ajánlott korosztály
Nem
Téma szerint
Mesehős
Hányan játszhatják?
Fejlesztési terület

Mancs őrjárat

Kezdődik a Mancs őrjárat!

Hányszor hallottuk ezt gyermekünktől miközben szaladt  a tv felé, mi pedig nem is nagyon tudtuk kiknek is örül ennyire. Aztán megtudtuk, hogy Ryder a főnök és hat hős kutyus van a csapatában. 

Az együtt töltött idő érték, főleg ha ez játékkal tellik. Használd ki! Készségfejlesztő játékaink kellemes kikapcsolódást nyújtanak gyermeknek-felnőttnek egyaránt.

Keresd például építőkockáinkat, nyomdáinkat.

Tovább

Minden gyermek szeret tanul, és ezt napi szinten meg is teszik. Úgy a legigazibb ha a tanulás folyamatában mi felnőttek is aktívan részt veszünk benne. Értékeljük az együtt töltött időt és ehhez használjunk mindenkinek kedves, hasznos játékokat. 

Segítsünk kirakni az első puzzle-t, a másodiknak már önállóan is neki fog állni. Ezzel a játékkal például a problémamegoldó készségét tudjuk fejleszteni.

A Mancs őrjárat számok oktató puzzle segítségével a gyerekek játékosan ismerkedhetnek meg a számok világával, 1-10-ig. Ebben segítségükre lesznek kedvenc mesehőseik a Mancs őrjárat kutyusai, így biztos ,hogy vidáman telik az együtt töltött idő. 

A mágneses építőkocka segítségével felfedezhetitek a mágnesesség világát. A kockákon lévő képek segítenek a gyermek memóríáját, térlátását fejeszteni.

Az sem baj ha nem az építőkocka a kedvence. Attól még egy kellemes nyomdahasználat még okoz nagy örömet az életükben. 

A Mancs őrjárat csapata minden tanulási folyamatban a segítségedre lesz!

Ha még több, rajzfilmes játékot szeretnél nézz körül a Mesehősök kategóriában is, ahol még több remek játékot találsz!

Karácsonyi ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni:

Tovább