Termék státusza
Ár
1 360 Ft - 7 690 Ft
Kategóriák*
Ajánlott korosztály*
Nem*
Téma szerint*
Mesehős*
Fejlesztési terület*

Jégvarázs

Jégvarázs (eredeti cím: Frozen) Andersen A Hókirálynő című meséje alapján készült Walt Disney film. A varázslatos történet, a bájos és bátor figurák sok játékgyártót megihletett a gyerekek nagy örömére.

Ha a kedvenced Anna, Elsa, Kristoff, Olaf, Hans vagy Nokk, a legjobb helyen jársz, hogy felépíthesd nekik a jégpalotájukat, kirakhasd őket puzzle segítségével vagy kártyázz velük!

Nézzetek körül kínálatunkban, biztosan találtok kedvetekre valót!

Tovább

Jégvarázs Duplo és Lego

A LEGO® DUPLO® l Disney 10899 Jégvarázs Kastély a legkisebbeknek készült a gyártótól megszokott színvonalon és minőségben. A kisgyermekek Elzával, Annával és Olaffal játszanak, közben fejlődik beszéd- és finommotoros készségük, valamint szociális és érzelmi tudatosságuk is.

A nagyobbak a Lego - Disney Princess 43172 Elsa varázslatos jégpalotájával a Jégvarázs, illetve a Jégvarázs 2.: Party Láz című filmek jeleneteit élhetik újra egy varázslatos palota és egy játszótér segítségével. A Lego - Disney Princess 43189 - Elza és Nokk Mesekönyve építőjáték szett tartalmaz egy személyre szabható, kinyitható könyvet és egy matricalapot a díszítéséhez, egy nyomtatott építési útmutatót és digitális Instructions PLUS útmutatót is.

Jégvarázsos puzzle

A Jégvarázs 4 az 1-ben játékgyűjteményben 4 játék is előhozza a Jégvarázs rajongó kedvenc mesehőseit: Elsát, annát, Olafot, Hanst. Kirakhatja őket a puzzle-la vagy kockák segítségével, dominózhat velük és memóriajátékot is tartalmaz a készlet.

A puzzle-k egy része a kisebbeknek szól: pl. a 15 darabos Jégvarázs a csillagok alatt, míg mások a nagyobb rajongóknak készültek, mint pl. a 100 darabos Jégvarázs 2.: Örökké együtt. Bármelyik kirakó remek választás egy jégvarázs rajongónak.

Jégvarázsos gumilabda, kártyajáték, arcfestő

Elza királynővel és Anna hercegnővel illusztrált, 23 cm átmérőjű, jól pattogtatható gumilabda bel- és kültéri játékhoz egyaránt alkalmas.A Jégvarázs II Dobble kártyajátékkal 5 olyan játék is játszható, amely pörgős, szórakoztató gondolkodási és észlelési képességet is fejleszt. A Face Paintoos arcfestő készlet olyan speciálisan kialakított lemosható tetoválás. Könnyű felragasztani, és később eltávolítani is: választható Elza, Anna, Oldaf vagy Nokk is, és már kezdődhet is a játék!

Karácsonyi ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni:

Tovább