A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Storigolo – Társasjáték Megableu

Ár:
5.980 Ft
Cikkszám: 2503
Gyártó: Megableu
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 60
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2021. május 18.

Storigolo - Megableu - Nem csak memóriajáték! Ha jó a fantáziád és képzelőerőd, akkor ez a Te játékod lehet, különösen akkor, ha olyan kitűnő a memóriád, mint egy elefánté! 

A játék indulása eőtt meg kell állapodnotok, hogy a történet milyen hosszúságú legyen. Ehhez egy időzítőt tudtok beállítani. Az első játékos lerak egy kártyát és elkezdi a történetet, majd sorban mindenki pakolgatja a saját kártyáját az előzőre úgy, hogy a lerakott kártyán lévő kép alapján kiegészíti a saját sztorijával. A játékosokra van bízva, hogy egy izgalmas, szövevényes vagy egy vicces történet kerekedik ki a végére. Vajon meg tudod jegyezni a történet minden részletét? 
 

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

Storigolo - Megableu - Nem csak memóriajáték! Ha jó a fantáziád és képzelőerőd, akkor ez a Te játékod lehet, különösen akkor, ha olyan kitűnő a memóriád, mint egy elefánté! 

A játék indulása előtt meg kell állapodnotok, hogy a történet milyen hosszúságú legyen. Ehhez egy időzítőt tudtok beállítani. Az első játékos lerak egy kártyát és elkezdi a történetet, majd sorban mindenki pakolgatja a saját kártyáját az előzőre úgy, hogy a lerakott kártyán lévő kép alapján kiegészíti a saját sztorijával. A játékosokra van bízva, hogy egy izgalmas, szövevényes vagy egy vicces történet kerekedik ki a végére. Vajon meg tudod jegyezni a történet minden részletét? Az a játékos, akinél az időzítő megszólal elkezdi a történetet mesélni egészen a legelejétől úgy, hogy megnevezi a lerakott kártyát a helyes sorrendben A helyesen megnevezett kártyákat a játékos magánál tarthatja. Ha a játékos úgy érzi, hogy a társa nem biztos a dolgában, vagy nem emlékszik jól,próbára teheti. Ilyenkor 5 mp alatt kell a következő kártyát megneveznie. Ha nem tudja megnevezni a soron következő lapot, a kihívó játékosnak kell folytatnia egészen addig míg valaki más kihívja, ha nem, akkor végig tudja vinni a történetet és bezsebeli az összes kártyalapot. 

 

Gyártó Megableu
Játékosok száma 2-6 fő
Jellege társasjáték
Játékosok száma 2-8 fő
Fejleszti gondolkodást, memóriát, kommunikáció készséget, megfigyelést, memóriát

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

A karácsonyi ünnepek előtt ajánlanánk figyelmébe a kedves szülőknek vagy az egyedi és érdekes karácsonyi ajándékokat kereső látogatóknak a nagycsoportos ovisok legkedveltebb játékait összegyűjtő karácsonyi ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek ötéves gyerekeknek” című oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában többek között azok a társasjátékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, amiket a korábbi évek során, a karácsonyi ünnepek tájékán a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

Fejlesztő játék webshopunkban „Storigolo – Társasjáték Megableu” terméknévvel megtalálható társasjáték adatlapjára jellemzően ezekkel a kifejezésekkel találnak rá vevőink: memóriajátékok, gyermekjátékok, gyerekjátékok, memória játék, gyerek társasjáték, memória játékok, óvodás társasjáték, társasok óvodásoknak. Hasonló típusú szavak, amelyek szintén segítségre lehetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, például a következők lehetnek: készségfejlesztő játék, társas óvodásoknak, ovis társas, óvodás társasjátékok, játék, gyermekjáték, társasjáték gyerekeknek, képességfejlesztő játék, társas. A fenti termék többek között az „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek > Játék 5-6-7 éves lányoknak” termékkategóriában illetve a „Játékkategóriák” elnevezésű kategóriában érhető el. A következő termékcímkékre kattintva jónéhány további, hasonló társasjáték között lehet böngészni. A gyerekjáték címkére kattintva példának okáért körülbelül 6639 különféle gyerekjáték között választhatnak az érdekes és hasznos játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá minőségi és egyedi ajándékot kereső érdeklődők.

Vásárlóink a Storigolo – Társasjáték Megableu termékkel együtt leggyakrabban a következő termékeket választották még: → Difference Junior – Különbségvadászat → Difference (Különbségvadászat) – Gigamic társasjáték → Camelot Junior – Logikai építőjáték → Asmodee Dobble kártyajáték – Készségfejlesztő játék → IQ-Fit – 3D-s logikai játék a Smartgames-től → A világ Országai – Brainbox társasjáték → Brainbox – Magyarország – Mit jegyzel meg 10 másodperc alatt? → Bogyó és Babóca Árnyjáték – Párosító játék → Bogyó és Babóca Böngésző – Társasjáték óvodásoknak → Bogyó és Babóca kirakó – 1 éves kortól.