A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Storigolo – Társasjáték Megableu

Ár:
5.980 Ft
Cikkszám: 2503
Gyártó: Megableu
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 60
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. szeptember 24.

Storigolo - Megableu - Nem csak memóriajáték! Ha jó a fantáziád és képzelőerőd, akkor ez a Te játékod lehet, különösen akkor, ha olyan kitűnő a memóriád, mint egy elefánté! 

A játék indulása eőtt meg kell állapodnotok, hogy a történet milyen hosszúságú legyen. Ehhez egy időzítőt tudtok beállítani. Az első játékos lerak egy kártyát és elkezdi a történetet, majd sorban mindenki pakolgatja a saját kártyáját az előzőre úgy, hogy a lerakott kártyán lévő kép alapján kiegészíti a saját sztorijával. A játékosokra van bízva, hogy egy izgalmas, szövevényes vagy egy vicces történet kerekedik ki a végére. Vajon meg tudod jegyezni a történet minden részletét? 
 

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

Storigolo - Megableu - Nem csak memóriajáték! Ha jó a fantáziád és képzelőerőd, akkor ez a Te játékod lehet, különösen akkor, ha olyan kitűnő a memóriád, mint egy elefánté! 

A játék indulása előtt meg kell állapodnotok, hogy a történet milyen hosszúságú legyen. Ehhez egy időzítőt tudtok beállítani. Az első játékos lerak egy kártyát és elkezdi a történetet, majd sorban mindenki pakolgatja a saját kártyáját az előzőre úgy, hogy a lerakott kártyán lévő kép alapján kiegészíti a saját sztorijával. A játékosokra van bízva, hogy egy izgalmas, szövevényes vagy egy vicces történet kerekedik ki a végére. Vajon meg tudod jegyezni a történet minden részletét? Az a játékos, akinél az időzítő megszólal elkezdi a történetet mesélni egészen a legelejétől úgy, hogy megnevezi a lerakott kártyát a helyes sorrendben A helyesen megnevezett kártyákat a játékos magánál tarthatja. Ha a játékos úgy érzi, hogy a társa nem biztos a dolgában, vagy nem emlékszik jól,próbára teheti. Ilyenkor 5 mp alatt kell a következő kártyát megneveznie. Ha nem tudja megnevezni a soron következő lapot, a kihívó játékosnak kell folytatnia egészen addig míg valaki más kihívja, ha nem, akkor végig tudja vinni a történetet és bezsebeli az összes kártyalapot. 

 

Gyártó Megableu
Játékosok száma 2-6 fő
Jellege társasjáték
Játékosok száma 2-8 fő
Fejleszti gondolkodást, memóriát, kommunikáció készséget, megfigyelést, memóriát

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Az ünnepek előtt ajánlanánk figyelmébe a kedves szülőknek és nagyszülőknek illetve az egyedi és érdekes karácsonyi ajándékokat kereső érdeklődőknek a kisiskolás gyerekek kedvenc játékait bemutató karácsonyi ajándékötleteinket, melyek a „Top ajándék ötletek karácsonyra 6 éves gyerekeknek” oldalon tekinthetőek meg. Ezen az oldalon egyebek mellett azok a társasjátékok és gyerekjátékok találhatóak, amiket tavaly, karácsony tájékán a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

Kreatív és fejlesztő játék webshopunkban „Storigolo – Társasjáték Megableu” névvel listázott társasjáték adatlapjára leginkább ezekkel a kulcsszavakkal találnak rá vevőink: memória játékok, játékok, ovis társasok, társas játékok, társas, készségfejlesztő játékok, óvodás társasjáték, memória játék, ovis társas. Hasonló típusú kifejezések, amelyek szintén segítségre lehetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, pl. a következők lehetnek: társasjáték gyerekeknek, gyerekjátékok, képességfejlesztő játékok, társasok, ovis társasjátékok, társasjátékok, készségfejlesztő játék, gyerek társasjáték, társas játék. A fenti társasjáték többek között az „Intézményeknek ” elnevezésű kategóriában és a „Márkák > Megableu” nevű kategóriában található meg. A következő termékcímkéket választva számtalan további, hasonló társasjáték termékadatlapja között lehet böngészni. A gyerekjáték kulcsszóra kattintva példának okáért körülbelül 4842 különböző gyerekjáték között válogathatnak a hasznos és érdekes játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá minőségi és egyedi ajándékot kereső érdeklődők.