5 (4 vélemény)

Grabolo junior gyorsasági társasjáték

Raktáron

Grabolo junior megfigyeléses társasjáték - Figyelj! Nézz! Keress! Csapj le rá! Rendkívül izgalmas társasjáték a reflexek fejlesztésére már 3-4 éves kortól
A kártyák vízálló anyagból készültek, így akár a strandon is játszhatjátok - kis helyen elfér és ezzel talán ki tudod imádkozni a vízből a kislurkókat!


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 1.290 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Rendelj ::-n belül és még ma átadjuk a futárnak!
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2023.06.09
4 650 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 465 Ft
Hasonló termékek ajánlója

A kedvelt ünnepek közeledtével ajánlanánk a kedves nagyszülőknek és szülőknek vagy az ötletes és praktikus kedvelt ajándékokat kereső vásárlóknak a középső csoportos ovisok kedvenc játékait összegyűjtő kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Top ajándékötletek ünnepekra négyéves óvodásoknak” című oldalon találhatóak. Ezen az oldalon egyebek mellett azok a társasjátékok és gyerekjátékok találhatóak, melyeket tavaly, ünnepek tájékán a legtöbbször vásároltak ajándékozás céljából.

 

Kreatív és fejlesztő játék webshopunkban „Grabolo junior gyorsasági társasjáték” névvel listázott társasjáték adatlapjára általában a következő kulcsszavakkal lelnek rá vásárlóink: társas játékok, megfigyelőkészséget fejlesztő játék, társasok, képességfejlesztő játék, képességfejlesztő játékok, társasok óvodásoknak, társasjátékok, gyors játékok, gyermekjátékok, társasjáték gyerekeknek, megfigyelő játék, készségfejlesztő játékok. Hasonló típusú kifejezések, amelyek még segíthetnek a megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, például a következők lehetnek: gyors játék, versenyzős játék, társas játék, társas, játék, megfigyelést fejlesztő játékok, gyorsasági játékok, óvodás társasjáték, gyermekjáték, társas óvodásoknak. A fenti termék egyebek mellett az „Életkor szerint > Játékok 3-4 éves ovisoknak” elnevezésű termékkategóriában és a „Márkák > Stragoo Games” elnevezésű kategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkéket választva számtalan további, hasonló társasjáték tekinthető meg. A gyerekjáték címkére kattintva példának okáért körülbelül 6639 különböző gyerekjáték között válogathatnak az érdekes és hasznos játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá egyedi és minőségi ajándékot kereső érdeklődők.

 

A Grabolo junior gyorsasági társasjáték termék kiválasztása esetén legtöbbször az alábbi termékek kerültek még vásárlóink kosarába: • Grabolo – Gyorsasági társasjáték • Asmodee Dobble kártyajáték – Készségfejlesztő játék • Camelot Junior – Logikai építőjáték • Trükkös ujjak – Fejlesztő játék • Asmodee Dobble Kids játék – Junior kártyajáték • Sztorikocka (Story Cubes) – Kommunikációs társasjáték • Tripolo – Gyorsasági társasjáték – Stragoo • Pengoloo– Fejlesztő társasjáték ovisoknak • Sasszem, családi kártyajáték • Bogyó és Babóca Böngésző – Társasjáték óvodásoknak.

Grabolo_junior_gyorsasagi_tarsasjatek
Grabolo junior gyorsasági társasjáték
4 650 Ft