Termék státusza
Ár
839 Ft - 59 181 Ft
Kategóriák
Ajánlott korosztály
Nem
Téma szerint
Mesehős
Hányan játszhatják?
Fejlesztési terület

Karácsonyi ajándék ötletek fiúknak

Legkedveltebb karácsonyi játékötletek – ajándék ötletek fiúknak: Olyan fiús játékot keresel, amellyel egy fiúgyermek örömmel játszik? Vidám társasjátékok, elgondolkodtató logikai feladványok, építőjátékok, autók… Kedvenc karácsonyi ajándékötleteink ezen csomagjába azokat gyűjtöttük össze, amelyek biztosan örömet szereznek a fiúknak, és önfeledt játékot biztosítanak. Vigyázat… lehet, hogy az édesapák is ott ragadnak!

Nézz körül kínálatunkban és találd meg a legjobb karácsonyi ajándékokat!

Tovább
A legkedveltebb karácsonyi ajándék ötleket gyűjtöttük ebbe a kategóriába, hogy megkönnyítsük a fiúknak meglepetést kereső szülők és nagyszülők dolgát! A fiús játékok között megtalálhatók az 1-3 éves korcsoport népszerű játékai ugyanúgy, mint az ovisoké vagy a 8-12 éves iskolás fiúké.
Minden karácsony egy varázslat. Azt szeretnénk, ha meghitt, békés, szeretteljes lenne. Megpihenni kicsit egymásra figyelve, örömet szerezni a másiknak, látni a csillogó szemeket és a mosolygós arcokat. Megajándékozni egymást. De vajon melyik az a játék, aminek legjobban örülne az a kisfiú? Mi az, ami nem a szekrény aljában köt ki? Olyan játék, ami együtt nő vele, leköti a figyelmét és fejleszti a képességeit. Tartós és újra meg újra elő lehet venni. Nem könnyű a választás. De talán tudunk segíteni ezzel a kategória válogatással...
A legkisebbeknek bizonyára el fog kerekedni a szeme a csodálkozástól, ha a fa alatt megpillantanak egy gyermekjárművet, bébitaxit, babajárgányt, színes és vidám járássegítőt, amit azonnal birtokba vehetnek. Ugyanez a helyzet a megújult formában visszatért, generációk óta népszerű hintalóval is. A játszószőnyegek hosszú évekig a gyerekszoba részei, soha nem tudják megunni, mivel változatosabbnál változatosabb játék lehetőséget biztosít számukra. Használják autópályaként, várost építenek rá munkagépekkel, eljátszák a mindennapi élet szituációit. Készülnek a felnőtt életre a szerepjáték eszközök használatával. A játékautók, a tűzoltós játékok, a munkagépes játék , a transzformers és egyéb robotos játék megunhatatlan a fiúk számára ugyanúgy, mint a dínós játékok. Ezeket egyszerűen nem tudják "kinőni". Sokan még felnőtt korban is gyűjtik őket és féltve őrzik. Szerencsére a kínálat bőséges és számos kiegészítő is megtalálható amivel garázsokat, benzinkutat, autómosót, szerelőműhelyt, parkolóházat építhetnek kedvenc járgányuknak. A rendőrautók, rendőrállomás, vonatkészletek és kiegészítők nagyon népszerűek a fiúk körében. Sőt még az apukák és nagyapák szeme is felcsillan, és a generációk akár együtt is játszhatnak, építkezhetnek, hiszen az alkotás vágya mindenkiben él.
Az építőjátékok is nagyon változatosak. Minden életszakaszban felhőtlen szórakozást kínálnak legyenek akár fa építőjátékok, mágneses vagy Lego, mindenki megtalálja a kedvére valót, amivel kielégítheti a kreativitás iránti vágyát. Érdemes bekukkantani ebbe a kategóriába is, valamint a "mesehős" kategóriába, ahol kedvenc mesehőseik (Sam a tűzoltó, Bing és barátai, Mancs őrjárat és még sok más) játékai várnak felfedezésre. Ha a fiúcska egy a TV-ben látott szuper játékra vágyik, abban is tudunk segíteni! Külön kategóriába gyűjtöttük "TV reklámos slágertermékek" néven a Játékliget játékkategóriákba
Fedezd fel Játékliget játék webáruházunk újdonságait!
Fiús szülőknek, nagyszülőknek ajánjuk sport, mozgásfejlesztő játékainkat, amik megadják a gyerkőcöknek a mozgás örömét és szabadságát,  és amikor elfáradnak bekuckózhatnak a játszósátorba egy könyvvel a hónuk alatt. Ha pedig újabb izgalomra vágynak, társasjátékok óriási választéka áll rendelkezésre.
Válassz ajándékutalványaink közül!  
Legyen az idei karácsony még különlegesebb!
Karácsonyi ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni:

  
Tovább