Termék státusza
Ár
990 Ft - 71 200 Ft
Kategóriák
Ajánlott korosztály
Nem
Téma szerint
Mesehős
Hányan játszhatják?
Fejlesztési terület

Karácsonyi ajándékok kicsiknek, bölcsődéseknek

Ajándék ötletek karácsonyra pár hónapos babáknak, egyéves, kétéves kisgyerekeknek és bölcsiseknek:
Csillogó gyerekszem, fülig érő száj, gügyögéssel telt ölelés... Létezhet ennél kifejezőbb öröm? Legkedveltebb TOP játékainkból válogattunk össze számotokra egy jó csokorra valót, hogy sok boldog pillanatban legyen részetek idén is!

Görgess lejjebb a további részletekért és merülj el minőségi kínálatunkban!

Tovább

Milyen varázslatos pillanat, amikor kicsinyünk először csodálkozik rá a csillogó karácsonyfára és az alatta rejtőző ajándékokra! Természetesen a legtökéletesebb ajándékot szeretnéd megadni neki, olyat amivel önfeledten játszadozhat, miközben fejleszti a képességeit is. Ezzel a kategória válogatással szeretnénk megkönnyíteni a keresgélést.

Kigyűjtöttük egy helyre azokat a karácsonyi ajándék ötleteket kicsiknek és bölcsődéseknek, melyekkel szerintünk a siker garantáltan nem marad el. 

Ahogy egy gyermek megszületik, azonnal reagál a külvilágra, fogadja az ingereket és 1 hónapos korára arckifejezése már elárulja az érzelmeit. 3 hónapos korban kezével nyúl a tárgyakért, 5 hónaposan pedig már eldobja - visszakéri, hogy újra eldobhassa. 0-1 éves korig rengeteg babajáték közül választhatunk. Ebben a korban a játékok még nem különülnek el nemenként, maximum a színválasztásban. A legjobb ajándék ötlet: minden ami színes, mozog, zenél és könnyen megmarkolható. Azonnal lenyűgözi őket. 9 hónapos kortól kedves játékok a puha rongybabák, a kúszás-mászásra ösztönző játékok és a formabedobók. 1 éves kor körül a vidám bébitaxi, járássegítő gyermekjárművek nagy örömöt okoznak számukra. 

1 éves kortól a mozgásfejlesztő játékok kötik le leginkább a figyelmüket. A hinták, libikóka, hintaló  remek ajándék ötlet és még az egyensúly érzéküket is fejleszti. Az építőjátékok sem fognak a gyerekszoba polcain pihenni még hosszú ideig, hiszen együtt fejlődnek a kicsivel. A szerepjáték eszközök is megjelennek az életükben, ringatják a babát, babakocsiba teszik, képzeletben ők a játékautó vezetői egy versenypályán vagy szerelnek a játékszerszámokkal úgy, ahogy apától vagy nagyapától látták. 

Örömmel bújnak a játszósátorba, hogy az ujjbábokkal képzeletbeli történeteket meséljenek maguknak és egymásnak, bővítve ezáltal szókincsüket. A mozgás mellett a beszédfejlődés fontos lépcsőfokokat tartogat számukra. Segíthetjük őket ajándék mesekönyvvel - egy minivilág a legkisebbeknek - amit önállóan is lapozgathatnak, de érdemes mesélni nekik belőle minden nap, hiszen fejleszti az érzelmi intelligenciát és a képzelőerőt is. 

Mire bölcsődébe kerülnek rengeteg új ismeretre tesznek szert, ami az új közegben még kiszélesedik. Imádják az állatokat, az állatos játékokat, legyen az mókás csiga vagy "félelmetes" dinoszaurusz. Ismerkednek a környezetükkel, tanulják az ok - okozat összefüggéseit, a színek felismerését, ezért biztosan örülni fognak, ha karácsonyfa alatt megtalálják a rénszarvast vagy egy interaktív plüss kutyust.

Fedezd fel Játékliget játék webáruházunk játékkategóriáinak minőségi kínálatát, találd meg a legnyerőbb karácsonyi ajándékot és cserébe sok-sok ölelés lesz a jutalmad a kis csemetétől!

Nézz szét újdonságaink között is!

 

Karácsonyi ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni:

Tovább