Ár
1 200 Ft - 29 990 Ft
Kategóriák
Ajánlott korosztály
Nem
Téma szerint
Mesehős
Hányan játszhatják?
Fejlesztési terület
Termék státusza

Autós játékok

Egy fiúgyermeknek nagy valószínűséggel minden érdekes lehet, aminek köze van az autóhoz. Lehet az felhúzható, műanyag, fém, hangot adó, tologatható, összerakható stb. csak játékautó legyen!

Igyekeztünk a fiúknak kedveskedni, így összegyűjtöttük azokat a játékokat, amelyekben autók találhatóak, így a boldog mosoly nem marad el gyermek arcáról… Jé, egy újabb játékautó!

Játékautó kínálatunkban megtalálhatóak az egyszerű kialakítású lekerekített formájú, strapabíró műanyag vagy fa tologatós autók, versenyautók, rendőrautók, tűzoltóautók, mentőautók, kukásautók, mixer kocsik; továbbá a játékautókhoz nélkülözhetetlen kiegészítők, mint a garázsok, daruk, versenypályák

A kisebbeknek szánjuk az építhető, nagyobb elemekből összerakható autókat, amelyek teljesen biztonságosak, a kis kezekhez igazodnak. Nem csupán kiváló szerepjáték eszköz, de az építés során a kicsik finommotorikus készségeit is fejleszti. A nagyobb gyerekek számára remek választás a kisebb elemekből álló autós Lego játékok vagy a Qman autóból átalakítható robotjai. Ami pedig egyetlen kisfiú játéktárából sem hiányozhatnak, azok a matchboxok, amelyekből sosem lehet elég. 

Görgess lejjebb és tekintsd meg széles játékautó kínálatunkat!

Tovább
Raktáron