A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Autós játékok

Egy fiúgyermeknek nagy valószínűséggel minden érdekes lehet, aminek köze van az autóhoz. Lehet az felhúzható, műanyag, fém, hangot adó, tologatható, összerakható stb. csak játékautó legyen!

Igyekeztünk a fiús anyukáknak segíteni, így összegyűjtöttük azokat a játékokat, amelyekben autók találhatóak, így a boldog mosoly nem marad el gyermekük arcáról… Jé, egy újabb játékautó!

Játékautó kínálatunkban megtalálhatóak az egyszerű kialakítású lekerekített formájú, strapabíró műanyag vagy fa tologatós autók, versenyautók, rendőrautók, tűzoltóautók, mentőautók, kukásautók, mixer kocsik; továbbá emeletes játékgarázsok, illetve autós témájú társasjátékok és logikai játékok.

Rendezés:

Az autó olyan földön közlekedő, kerekeken guruló, emberek közlekedésére alkalmas jármű, amely saját hajtóművel önerőből képes mozgásra... Vagy ha ez az autó egy játékautó, akkor esetleg kicsi vagy kicsit nagyobbacska kezek mozgatják, berregő hangot adva. Hogy milyen autó? Személyautó, teherautó, kamion, quad, tűzoltóautó, mentőautó, darus autó... kicsi autó, nagy autó... piros vagy sárga... gyorsabb vagy megfontoltan haladó, sok embert szállító vagy egy kis cabrio...

A lehetőségek tárháza végtelen, beszélhetünk buszról, motorról vagy más járműről is. A lényeg, hogy mozgásban legyen, vagy autópályán vagy más úton, hogy mozgásban tartsuk... szituációk sokasága jöhet létre akár már egy autóval is.

A gyerekek kiváló lehetősége a szerepjátékra, játszanak el akár egy építkezést, egy tűzoltást, egy tankolást vagy egy mentőakciót, esetleg egy autóversenyt vagy egy szemétszállítást. Lehet játszani egyedül, csapatban, anyával vagy apával is. Lehet, hogy a gyermek maga a kisautó, de lehet, hogy az utasok személyesítik meg a szereplőket. Nem is lényeges. Garantáltan meglesz a helye a következő autónak is a mesében.

A legkisebbeket éppen úgy érdekli, mint a nagyobbakat, persze ők már össze- és szétszerelnek, a mechanikai dolgok iránt is egyre érdeklődőbbek. A nagyobbacskák távirányítással is szívesen és ügyesen mozgatják az erre alkalmas gépeket. A fantázia fejleszthető, az ügyesség szintúgy. Ha pedig az autót magunk építhetjük például legóból, akkor mindannyiszor más és más autót készíthetünk magunknak. És persze persze mindehhez garázst meg utat, és feljárót, alagutat...

Az autó lehet fából, fémből, műanyagból... a lényeg a minőségi kivitel, jó strapabírás.

És ne feledkezzünk el az autós témájú kirakókról, társasjátékokról, logikai játékokról sem, amelyek szintén tökéletesek az autók szerelmeseinek.