Termék státusza
Ár
1 370 Ft - 26 990 Ft
Kategóriák
Ajánlott korosztály
Nem
Téma szerint
Mesehős
Hányan játszhatják?
Fejlesztési terület

Autós játékok

Autós játékok gyerekeknek!

Egy fiúgyermeknek nagy valószínűséggel minden érdekes lehet, aminek köze van az autóhoz. Lehet az felhúzható, műanyag, fém, hangot adó, tologatható, összerakható stb. csak játékautó legyen!

Igyekeztünk a fiúknak kedveskedni, így összegyűjtöttük azokat a játékokat, amelyekben autók találhatóak, így a boldog mosoly nem marad el gyermek arcáról… Jé, egy újabb játékautó!

Játékautó kínálatunkban megtalálhatóak az egyszerű kialakítású lekerekített formájú, strapabíró műanyag vagy fa tologatós autók, versenyautók, rendőrautók, tűzoltóautók, mentőautók, kukásautók, mixer kocsik; továbbá a játékautókhoz nélkülözhetetlen kiegészítők, mint a garázsok, daruk, versenypályák

A kisebbeknek szánjuk az építhető, nagyobb elemekből összerakható autókat, amelyek teljesen biztonságosak, a kis kezekhez igazodnak. Nem csupán kiváló szerepjáték eszköz, de az építés során a kicsik finommotorikus készségeit is fejleszti. A nagyobb gyerekek számára remek választás a kisebb elemekből álló autós Lego játékok vagy a Qman autóból átalakítható robotjai. Ami pedig egyetlen kisfiú játéktárából sem hiányozhatnak, azok a matchboxok, amelyekből sosem lehet elég. 

Görgess lejjebb és tekintsd meg széles játékautó kínálatunkat!

Tovább

Fa játékok

Az egyik legnépszerűbb játékok a fából készült játékok. Strapabíróak, igényes kivitelűek, minőségi fából készült játékautók közül garantáltan minden kisgyermek megtalálja a kedvencét. Kellemes tapintásuknak köszönhetően remek velük játszani. 

Rakjuk össze a saját autónkat!

A kisebb illetve nagyobb építőelemekből álló összerakható autók kreativitásra nevelnek, melynek velejárója problémamegoldás, az esztétikai érzék, és a manualitás fejlesztése is. Kiváló örömforrás nyújt a gyermekeknek, miközben építik saját autóikat. 

Szerepjátékok

Az autó játékok egyik legnépszerűbb fajtái a különféle munkagépek, illetve a katasztrófa esetén munkát végző járművek, mint a tűzoltóság, rendőrség, mentők. Kiváló szerepjátékokhoz, a gyerekek nagyon könnyen bele tudják élni magukba, hogy milyen egy építkezésen dolgozni vagy egy vészhelyzetben bevetésre indulni a járművekkel. 

Rajzfilmes játékok

A mesehősök között is találhatunk szorosan az autókhoz kapcsolódó játékokat. Az egyik legkedveltebb a Verdák trilógia animációs filmjei, amelyek között kis matchboxokat, kirakókat, de társasjátékot is megtalálhatunk. 

Autós kiegészítők

Az autók mellé nem hiányozhatnak a garázsok, daruk, versenypályák, amik még élvezetesebbé teszik az autózás élményét. 

Nemcsak fiúknak

Az autós játékokat már nem csak fiúknak kínálnak, de a kislányok is megtalálják a kedvenceiket. Az autókat igazán vidám, rózsaszín színeikkel teszik vonzóvá a lányok számára, mint például a Pinypon rószaszín kisautói. 

Legismertebb autós játékok gyártói:

Lego, Qman, Bburago, Mattel

 

 

 

Karácsonyi ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni:

Tovább