Termék státusza
Ár
3 290 Ft - 49 990 Ft
Kategóriák
Ajánlott korosztály
Nem
Téma szerint
Mesehős
Hányan játszhatják?
Fejlesztési terület

Karácsonyi ajándék ötletek felnőtteknek

Legkedveltebb karácsonyi ajándék ötletek felnőtteknek. Olyan társasjátékot szeretnél ajándékozni, amellyel egy nagyobb baráti társaság is jól szórakozhat? Érdekelnek a gondolkodtató feladványok vagy stratégiai, taktikai játékok? Vagy csak egyszerűen szeretnéd előcsalogatni a gyermeki énjét? Nézz körül nálunk és válogass kedvedre, hiszen felnőttként is jó játszani! Sőt érdemes! Ebben a kategóriában meg fogod találni azt, ami maradandó élményt, minőségi időtöltést nyújt minden felnőtt számára. 

 

Tovább
Karácsonykor még azoknak a felnőtteknek is előbújik a játékos kedve, akik az egész évet "komolykodással" töltik. Ezért is érdemes szétnézni "karácsonyi ajándék ötletek felnőtteknek" kategóriánkban, hiszen itt egy helyre gyűjtöttük a legnépszerűbb, legkedveltebb játékokat, amikkel a felnőttek is szívesen töltik a szabadidejüket.
  Első helyen áll a ranglétrán természetesen az örök és megunhatatlan társasjáték. Még mindig kerülnek elő padlásleletek is amikkel öröm a játék, viszont mára szinte végtelen variációban, pörgős játékidővel, jobbnál-jobb dizájnnal ellátott játékok látnak napvilágot. Nyár esti sütögetések, családi összejövetelek, karácsonyi ünnepek elmaradhatatlan kellékei, melyekkel megtelik a ház nevetéssel és izgalommal. Ha filmrajongó szeretett felnőttünk, akkor érdemes bekukkantani a filmes játékok tárházába, hiszen gyűjtői kiadású party játékkal vagy családi társasjátékkal is megajándékozhatjuk. 
  De gondoljunk csak bele! Micsoda izgalmakat okozhat egy krimi játék vagy egy szabulós kártyajáték kicsik és nagyok számára egyaránt! Felülni képzeletben az Orient expresszre, ellátogatni a Királyok Völgyébe és rálelni együtt a fáraó sírkamrájára vagy együtt pörögni egy ügyességi társasjátékban megannyi közös élmény, izgalmakkal teli önfeledt mókázás.
  A "sport, mozgásfejlesztő játékok" kategóriában is lelhetünk kincsekre. Kosárlabda palánkok, Darts táblák, pingpongütő és tollaslabda szett várja a mozgás felnőtt szerelmeseit, amivel karácsonykor megajándékozhatjuk őket.
  Ajándéktárgyaink között minőségi kivitelezésű határidőnaplók, mobiltelefon tartók, könyvjelzők olyan ötletes ajándékok, amikkel sikert arathatunk akárcsak egy mechanikus modellel vagy egy Puzzle kirakóval. 
  Az építés bajnokait meglephetjük Lego-Technic vagy Lego-Star Wars játékkal és ne feledkezzünk meg a felnőttek számára készült szakmai könyvekről és szépirodalmi kiadásokról sem! 
  Merülj el Játékliget játékwebáruházunk széleskörű választékában és fedezd fel játékkategóriáink izgalmas kínálatát! 
  Ajándékutalványaink változatlanul különböző címletekben állnak rendelkezésedre karácsony alkalmából is.
  Karácsonyi ajándékötletek

  Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni:

   
    
  Tovább