Fajátékok

Számos előnnyel jár, ha a gyermek fajátékokkal játszik. A kreativitása fejlődik, ha nem gombnyomásra működik a játék, hanem a fantáziája szerint játszhat vele. A minőségi fajátékok természetes anyagból készülnek, biztonságosak, és strapabíróak, tartósak. A fajátékok a környezetre is kisebb terhelést jelentenek. Nem tartalmaznak nehezen lebomló összetevőket, használatukhoz nincs szükség például akkumulátorra vagy elemekre. Nem utolsó sorban pedig generációk játszhatnak a fajátékokkal. Egy minőségi darabról biztosan tudhatjuk, hogy a tesók, de még az unokák is nyúzhatják!

Görgess lejjebb és válogass minőségi fajátékaink közül!

 

Tovább

Variációk fajátékra – ennyi mindent játszhatunk

A fajátékok közül a legismertebben az építőjátékok, ám ennél jóval szélesebb a paletta. A színes kockák mellett már a játékkonyhát is berendezhetjük fajátékokkal, puzzle, kirakó vagy kerti játék, de még társasjáték is készül fából. A következőkben a kínálatunkban elérhető fajáték választékból adunk egy rövid ízelítőt. Strapabíró fa játékok széles választéka!

Fa építőjátékok

A különböző színű és mintával díszített vagy épp natúr építőjátékok mellett megtaláljuk a kisebbek számára ajánlott toronyépítőt, térben építhető mesekockát és a nagyobbak kedvenceit, a csavarozós építőjátékot és a golyópályát is.

Fa készségfejlesztő játékok

A fajátékok az első lépésektől egészen az iskoláig elkísérik a gyerkőcöt. Az első lépések megtételét segítő járássegítő kocsi, majd a húzható játékok, később pedig különösen kedvelt a formakereső, puzzle, memóriajáték és a kalapálós játék. A kisiskolások pedig a mágneses golyóvezetővel, íráselőkészítővel és a fából készült szorzótáblán gyakorolhatnak.

Fa szabadtéri játékok

A fajátékokkal nemcsak a lakásban játszhatnak a gyerekek, de a mozgáshoz kapcsolódó, szabadtéri tevékenységek során is választhatjuk például a célbadobó, vagy babzsák dobó játékot. A strapabíró fából készült hinta pedig hosszú ideig garantálja a biztonságos szórakozást kicsiknek is.

Fajátékok szerepjátékhoz

Legyen szó akár autópálya vagy vasút építéséről, barkácsolásról vagy a babaház kiegészítőiről, a fajátékok közt a szerepjátékokhoz is találsz kiegészítőket. A babakonyhába vagy a játékboltba is beszerezheted a pénztárgépet, tartós gyümölcsöket, zöldségeket, pékárukat vagy süteményeket.

Fa társasjátékok

Készségfejlesztés vagy csak szórakozás? Bármelyik is legyen a cél, érdemes kipróbálnotok fajátékokkal. Jenga, amőba jellegű logikai játékok vagy egyensúlyépítés a kisebbekkel? Tapasztaljátok meg ti is, hogy mennyire más fa elemekkel, bábukkal, fa játéktáblán a játék!

Ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni:

Tovább