Termék státusza
Ár
449 Ft - 49 990 Ft
Kategóriák
Ajánlott korosztály
Nem
Téma szerint
Hányan játszhatják?
Fejlesztési terület

Karácsonyi ajándék ötletek iskolásoknak

Legkedveltebb karácsonyi játék ötletek iskolásoknak – ajándék ötletek iskolás korú gyerekeknek. Szeretnél örömet szerezni iskolás korú gyermekednek? Egy-egy kacagástól hangos estére vágysz a kiskamaszkor felé rohanásban? Olyan játékot keresel, amelyet meghitt családi estéken elővehettek? Gyermeked játék közben is tanulhat? Folyamatosan fejlődik, miközben figyelmét tartósan leköti és önbizalmát is növeli? Logikai játékaink, a tanuláshoz szükséges különböző készségeket fejlesztő játékaink, családi társasjátékaink ideális ajándékok bármilyen alkalomra, 6-7-8-9 éves alsó tagozatos iskolások vagy 10-11-12-13 éves felső tagozatos gyerekek számára.

Merülj el minőségi kínálatunkban!

Tovább
Karácsonyi ajándékötletek iskolásoknak - nincs könnyű helyzetben a szülő vagy nagyszülő a mai digitális világban. Mi az a játék, amivel el lehet csalogatni az iskolásokat a számítógép elől? Mi az, ami miatt leteszik az okostelefont és leköti őket hosszú órákra? Mi az, aminek a legjobban örülnének karácsonykor? Ezzel a kategória válogatással segítünk megtalálni azt a karácsonyi ajándékot, aminek ölelés lesz a jutalma!
Az iskolások örülnek a kreatív játéknak. A lányok előszeretettel öntenek illatos gyertyákat, gyártanak fürdőbombákat, festenek kavicsot vagy éppen divatos ruhákat terveznek, és akkor az ékszerkészítésről, a frizuráról és a sminkről szót sem ejtettünk. A fiúk szívesen barkácsolnak. A barkács csomagokkal mechanikus modelleket, madáretetőt, mozaikképet, maketteket állíthatnak össze. 
Népszerű ajándékötlet a tudományos játék, hiszen ezek segítségével új ismeretekre tesznek szert, felfedeznek, kísérleteznek, tudományos megfigyeléseket végeznek. Elkalandozhatnak általuk a fizika törvényeinek világába, kémiai kísérleteket végezhetnek, természetbúvárkodhatnak vagy kutathatják az Univerzum titkait. A ismeretterjesztő könyvekkel tovább bővíthetik tudásokat. 
Egy izgalmas társasjáték a barátokkal vagy a családdal olyan élmény, amit nem helyettesíthet egyetlen tablet vagy okostelefon sem. A logikai játékok, kvízjátékok, családi társasjátékok tartalmas szórakozást kínálnak és bármikor elővehetők. Karácsonyi ajándéknak is remek ötlet, azonnal játékra hív és nevetés tölti be általa a házat. A család apraja-nagyja pillanatok alatt kincskeresővé, nyomozóvá vagy éppen felfedezővé válik. A filmes játékok között a Star Wars, Harry Potter, Jumanji, Bosszúállók játékait is érdemes felfedezni a filmrajongó iskolások számára karácsonyi ajándékot keresőknek. A Puzzle, kirakóknak, a logikai kockának, az interaktív játékoknak is örülnek az iskolások, és a Lego vagy a mágneses építőjátékokkal is szeretnek alkotni.
Sport és mozgásfejlesztő játékaink széles választékban állnak rendelkezésre a sportos iskolások számára. Többek között Darts táblák, ügyességi játékok, egyensúlyozók, labdák, görkocsolyák, kosárlabda palánkok, rollerek várják, hogy a karácsonyfa alá kerülhessenek.   
Ajándékutalványaink karácsony alkalmával is rendelkezésre állnak!
Játékliget játék webáruházunk játékkategóriái között találd meg a legizgalmasabb játékot, hogy az idei karácsony még különlegesebb legyen!
 
Karácsonyi ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni:

Tovább