Termék státusza
Ár
11 290 Ft - 16 671 Ft
Kategóriák
Ajánlott korosztály
Nem
Hányan játszhatják?
Fejlesztési terület

Llorens babák

A LIorens babák Spanyolországban készülnek. Kimagasló minőségüknek és élethű megjelenésüknek köszönhetően kiemelkednek a meghatározó babamárkák közül. Tartalmas játékélményt nyújtanak gyönyörű kidolgozottságukkal és egy szempillantás alatt a gyermekek kedvencévé válnak. Szinte megszólalásig hasonlítanak az igazi babákra, ezért minden gyerkőc megtalálja köztük a neki való játékot az újszülött babáktól a hajas babákig, melyekhez prémium minőségű babaruhák is választhatóak. A babázás fejleszti az empátiát, a képzelőerőt, valamint meghatározó a gyermekek jövőbeni érzelmi, tanulmányi és társadalmi sikerei szempontjából. 

A LIorens babákról lejjebb görgetve további információkat találsz!

Tovább

Ezek a hihetetlenül cuki, szinte élethű babák igazán élménydús játékélményt nyújtanak a gyerekeknek, hiszen felültethetők, lefektethetők, karjuk, lábuk mozgatható, illetve vannak köztük olyanok is, amelyek különleges tulajdonsággal rendelkeznek, például sírni is tudnak.

A LIorens babákkal soha nem lesz unalmas a játék!

A babák különös gondossággal, egyedi dizájnnal, excluzív és kiváló minőségű anyagok felhasználásával készülnek. A kézműves babákat egyesével átnézik, mielőtt belekerülnek egy csodás díszdobozba, ami különleges ajándék minden gyermek számára.

A babákat 1958 óta készítik Spanyolországban és Európa szerte népszerűek a folyamatos innovációnak köszönhetően, melynek titka, hogy az újítások ellenére sem veszítették el a jellegzetességet, illetve nagy figyelmet fordítanak arra, hogy a játékokat a kicsik életkorának és szükségleteinek megfelelően alakítsák. 

A LIorens babákkal a babázás egy magasabb szintű élményét nyújthatod gyermekednek!

A játékélmény során a gyermekek észrevétlenül fejlődnek. A gyermek a babában saját magát látja, babázás közben feldolgozza élményeit, megtanulja kifejezni az érzéseit, és a különböző szerepviselkedéseket. A gyermekek általában valódi érzelmekkel ragaszkodnak babáikhoz. Beszélgetnek hozzá, mesélnek neki, ami serkenti a fantáziájukat, bővíti a szókincsüket és a kifejezőkészségüket. Szerepjáték eszközeként használva utánozzák vele a felnőttek világát. 

Megtanulják és gyakorolják a törődést, gondoskodást és a felelősségvállalást, ezáltal fejlődik a személyiségük, az érzelmi intelligenciájuk. Utánozzák a szüleiktől látott viselkedésformákat, miközben átélik saját életük tevékenységeit, szokásait, mindennapi rituáléit. A játékbaba lelkitárs, alvócimbora, vigaszt és társaságot nyújt. Hozzá lehet bújni. Megnyugtatja a gyermeket, segít feldolgozni és oldani a feszültséget.

A baba öltöztetésével fejlődik kicsinyünk finommotorikus készsége, javul a szem- és kézkoordinációja és napról-napra ügyesebbé válik. Fésüli szeretett babája haját, ringatja, eteti, öleli. A babázás kellékeivel ápolja, fürdeti, altatja, gondozza. Míg a baba alszik, a játék konyhában ebédet főz neki úgy, ahogyan azt anyukájától látta. 

A LIorens babák kedves arcúak, jó érzést keltőek és biztosan nem fognak a szekrény mélyén kikötni!

Kistestvér születésekor egy újszülött játékbaba hasznos lehet az 1-3 éves korosztály számára, hiszen előfordulhat féltékenység, amit csillapítani tudunk gyermekünkben a közös babázással.

A babázás nemcsak a lányok kiváltsága. Az empátia, a társas élet, a szociális érzékenység részletgazdagabb feldolgozása felnőttkorban jobb konfliktustűrést, mélyebb megértést és nagyobb segítőkészséget eredményezhet mindkét nem tekintetében. Fejlődik az önképük, ezáltal kiegyensúlyozott, sikeres, magabiztos felnőttekké válhatnak. 

Játékliget játék webáruházunk játékkategóriái között megtalálható számtalan fejlesztő játék közül válaszd ki a legizgalmasabbat a 3-4 éves ovisok és az 5-6-7 éves fiúk és lányok számára!

Ismerd meg legnépszerűbb kategóriáinkat, téma, életkor és játék márkák szerint csoportosítva és merülj el minőségi kínálatunkban!

Karácsonyi ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni:

Tovább