Termék státusza
Ár
1 989 Ft - 24 841 Ft
Kategóriák
Ajánlott korosztály
Nem
Téma szerint
Hányan játszhatják?
Fejlesztési terület

Dínós játékok

Az óvodások és kisiskolások között igen népszerűek a dinoszauruszok. Sok mesefilm szól róluk, és ennek megfelelően a játékok között is külön dinós tematikájúak jöttek létre, legyen szó társasjátékról, építőjátékról, ügyességi játékról, színezőről, tologatós fajátékról, kirakóról, társasjátékról vagy akár labdáról. De természetesen sorolhatnánk...

Hogy miért pont dinós játék? Mert szerethető figurák, mert rajtuk keresztül rengeteg ismeretanyag is elsajátítható, mert kedvesek, viccesek. Mindig mások, mégis mind ismerősek.

Bármelyik dinókkal kapcsolatos játék remek választás egy igazi dinórajongónak. Lapozz lejjebb, hogy megtekintsd színes választékunkat a dínós játékokból!

Tovább

Tirex, raptor és szaurusz? Nem mond semmit? Kérdezd az ovisod! Az ősállatok rajongói paleontológusokat meghazudtolóan ismerik az őslények világát. Miközben egy dinót épít össze építőjátékok segítségéve, kreativitását, finommotorikáját is fejleszti. Minden játékgyártó tudja, hogy a kisfiúk, de még a kislányok is rajonganak a dínókért, ezért szinte minden márkából találhatunk ezzel kapcsolatos témájúakat: kirakó, lego, pötyi, nyomda, figura. A kínálat kimeríthetetlen! 

A Jurrasic Park című filmsorozat minden gyermeket és felnőttet elkalauzol a dinók világába. A film nem csupán kasszasiker lett, de egy igazi dinóőrületet indított el, amely azóta is dübörög. A témában azóta is rengeteg ismeretterjesztő film,mese jelent meg és játékok világába is berobbant. 

A dinoszaurusz figurák kiváló szerepjáték eszközök, akár a filmekből vett jeleneteket is utánozhatják a gyerekek, de saját történetek is kitalálhatnak, csupán a képzeletük szab határt. A szerepjáték elengedhetetlen játék minden gyermek fejlődésében. Szerepjátékok közben megtanulják a gyerekek a helyzetek felismerését, viszonyulást, segíti a helyes viselkedésminta kialakulását. Legyen az főzés, babázás, szerelős vagy akár dinós játék.

A kreatív játékok között is találunk dinós témájú játékokat. A kreatív játékok kiváló időtöltést jelentenek a gyerekek számára és hasznosak is. Fejleszti a kreativitásukat és finommotorikus készségeiket. A kisebbek számára a kifestők és színezők minden gyermek kedvencei, találkozhatnak a legkedvesebb állataikkal, mesehősükkel. 

A kreatív játékok mellett a kirakók fejlesztik a leginkább a finommotorikus képességeket. A legkedveltebb dinoszauroszok már rengeteg puzzleban jelentek meg. A puzzle kiváló szórakozást nyújt gyermekeknek, akár híres építményeket, tájakat, járműveket, mesefigurákat, állatokat ábrázolnak. A mai modern nyomtatási és vágási eljárásokkal a mai puzzle-k gyönyörű alkotásokká válnak. Az egészen kicsiknek készült néhány darabból álló vagy az idősebb gyerekeknek és felnőtteknek szóló több ezer elemből álló puzzle is megtalálható kínálatunkban. 

Dinoszauruszos témában egyre több logikai játék születik, melyek a gondolkodás és mozgás fejlődését elősegíti. A logikai játékok megtanítják a gyerekeket az ok-okozati összefüggésekre, fejlesztik a memóriát, a megoldott feladatok hatalmas sikerélményt nyújtanak a gyerekeknek, erre is ösztönözve őket a tanulásra és még több tudás elsajátítására. 

Válogass kínálatunkból!

 

Karácsonyi ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni:

Tovább