A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Dínós játékok

Az óvodások és kisiskolások között igen népszerűek a dinoszauruszok. Sok mesefilm szól róluk, és ennek megfelelően a játékok között is külön dinós tematikájúak jöttek létre, legyen szó társasjátékról, építőjátékról, ügyességi játékról, színezőről, tologatós fajátékról, kirakóról, társasjátékról vagy akár labdáról. De természetesen sorolhatnánk...

Hogy miért pont dinós játék? Mert szerethető figurák, mert rajtuk keresztül rengeteg ismeretanyag is elsajátítható, mert kedvesek, viccesek. Mindig mások, mégis mind ismerősek.

Bármelyik dinókkal kapcsolatos játék remek választás egy igazi dinórajongónak.

Rendezés:

 

Dinoszauruszok a főszereplői az "Őslények országa", a "Dinó", és a "Dinó tesó", "Denver, az utolsó dinoszaurusz", a "Jégkorszak 3 - a Dinók hajnala" című mesefilmeknek. A "Jurassic Park" filmek pedig már a nagyobbaknak szólnak. Nem csoda, hogy ezen filmek hatására számtalan méretű és formájú játékfigura, különböző típusú játék jelent meg a piacon. 

A zenélő érintésérzékelős dinó a legkisebbeknek ígér önfeledt játékot. Az érintésérzékelés fejlesztésében is nagy szerepe lehet.

Tirex, raptor és szaurusz? Nem mond semmit? Kérdezd az ovisod! Az ősállatok rajongói paleontológusokat meghazudtolóan ismerik az őslények világát. Miközben egy dinót épít össze építőjátékunkkal, kreativitását, finommotorikáját is fejleszti. 

Ha egy picit nagyobbacska, és érdekli az őskor? A régészet? Vagy a természetismeret? Egy megfigyelést fejlesztő dinós társasjátékkal nem lehet melléfogni. Jelmondatunk, fő vezérfonalunk a játszva tanulás egyértelműen megvalósul ezeknél a játékoknál is. 

Az általános iskolás korosztály T-REX Dinó felfedező készletben rejlő kalapács és véső segítségével fel tudja fedezni, milyen is volt egy T-Rex valójában: megépítheti saját T-REX dinóját, majd eltemetheti a csontvázat.

Játékaink között tehát minden dinó korszakát élő gyerek megtalálja a neki valót, a minőségi kikapcsolódás garantált.