Termék státusza
Ár
3 889 Ft - 29 551 Ft
Kategóriák
Ajánlott korosztály
Nem
Téma szerint
Mesehős
Hányan játszhatják?
Fejlesztési terület

TV reklámos slágertermékek

Látta a gyerkőc a TV-ben? Nem tudjátok a nevét? Nem emlékszel mi is volt, de szeretnéd meglepni vele születésnapjára?  Nézz körül TV reklámos slágertermékek kategóriánkban! Biztosan megtalálod amit keresel! TV-reklámokból ismert sikerjátékokat gyűjtöttünk össze ebben a kategóriában. Ezeket a játékokat imádják a gyermekek, vágynak rá és garantáltan odáig lesznek érte, ha megkapják, hiszen a mesecsatornákon látják, hogy egyik menőbb, mint a másik. Kiváló minőségű sikerjátékok, melyekkel biztosított a meglepetés öröme és az önfeledt szórakozás.

Nézz szét választékunkban és találd meg a kis lurkó kedvencét!

Tovább

A mesecsatornák reklámszünetében olyan minőségi gyártók jelennek meg termékeikkel, mint a LIorens, a Fisher Price, a Clementoni, Engino vagy Megableau

A TV-reklámok kialakítják az igényt a kis lurkókban, elkezdenek vágyni az ott látott játékra, és ez néha olyan méreteket is tud ölteni, hogy semmi mással nem lehet "megvígasztalni" őket. Különösen, ha már van valamelyik ovis társnak vagy cimborának is ilyen menő játéka. Ilyenkor a szülő vagy a nagyszülő kutatásba kezd, honnan is tudja beszerezni a hőn áhított építőjáték szettettudományos játékot vagy játékbabát

Játékliget játék webáruházunk folyamatosan bővülő minőségi kínálatának játékkategóriáiból kigyűjtöttük a legnépszerűbb TV-reklámos slágertermékeket, hogy megkönnyítsük számotokra a keresést, mert semmi sem pótolhatja az érzést, amikor a gyermek ajka mosolyra fakad és önfeledt játékba kezd a hőn óhajtott tűzoltós vagy robotos játékkal. 

A gyermek egészséges fejlődése szempontjából nélkülözhetetlen szerepe van a játéknak, hiszen a játék által fedezi fel a környezetét, ismeri meg és fejleszti képességeit. A játék növeli az önértékelését, segíti egészséges testi és szellemi fejlődését. Különböző életszakaszokban különböző játékokra van szükségük ismereteik, tapasztalataik gazdagítása okán, hogy majd kiegyensúlyozott, magabiztos felnőttként hasznos tagjai tudjanak lenni életközösségüknek.

A TV-reklámos slágertermékek kategóriában megtalálhatók játékok lányoknak és fiúknak egyaránt. Sőt díjnyertes társasjáték, filmes játékok, csajos ékszerkészítős kreatív szettek is!

Életkor szerint minden korosztály képviselteti magát ebben a kategóriában. 

Játszani jó! Általa gazdagodik az érzelemvilág, a kreativitás és a szociális képességek. A felszabadult játék közben észrevétlenül fejlődik gyermek és felnőtt egyaránt. A játék által nyitottabbá válik a gyerkőc a világra, kíváncsivá lesz és ez a kíváncsiság lesz később tanulás és a tudásvágy mozgatórugója.

Merülj el a Játékliget minőségi választékában!

Webáruházunk főoldalán ezek a szavak alapján is kereshetsz: Harry Potter, babák, pörgettyű, kvízjáték

 

Karácsonyi ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni:

Tovább