Gyerekjárművek

Ha megérkezik a jó idő minden gyerek kikívánkozik a szabadba és szeretne járgányra pattani. A gyermekjárművek között minden szülő megtalálja a gyermeke életkorának megfelelő járgányt. A hagyományos gyerek járművek, mint például a műanyag kismotorok, a beltéri bébitaxik vagy a színes futóbiciklik mellett olyan, kevésbé ismert, különleges és sokoldalú gyerek járgányok is megtalálhatóak a kínálatunkban, mint például a kormány mozgatásával hajtható Bobo-car, a már másfél évesen használható, dupla hátsó kerekű Yvelo futóbiciklik, a futóbiciklivé is átalakítható Ybike rollerek, vagy éppen a különleges felépítésű, hintázó mozgással hajtható Fliker Air roller.

Görgess lejjebb és nézz körül gyermekjármű kínálatunkban!

 

Tovább

A gyermekjárművek manapság már nem csak kis biciklikből és kis motorokból állnak. Hatalmas a kínálat, így mindenki megtalálhatja a gyerekek számára legkényelmesebb és a mozgásigényéhez leginkább passzoló járgányt. A legegyszerűbb daraboktól a legjobban felszereltekig minden megtalálható a kínálatban. 

A mozgáskoordináció fejlesztése nagyon fontos a gyermekeknél. Ahhoz hogy lekössük energiáikat az egyik legjobb eszköz egy gyermekjármű. Ezek a nagymozgást fejlesztő járgányok nem csupán a mozgáskoordinációt, de a finommotorikus készségeket és egyensúlyt is fejlesztik. 

Bébitaxi az egészen kicsiknek

10 hónapos kortól találhatunk már gyermekjárműveket is. A bébitaxi azoknak a gyerekeknek ajánlott, akik már biztonságosan ülnek. A gyermek a jármű használatával sokkal magabiztosabb és ügyesebb lesz. A járművet maga előtt tolhatja és lábbal is hajthatja. Aranyos kis motívumokkal díszítettek, vidám színekben készülnek, hogy a kicsik minél szívesebben üljenek rá.

Bobocar, az új őrület

Beltéren és kültéren is használható a Bobocar, amely pedál nélküli jármű, gumikerekes és műanyag kerekes változat között is választhatunk. Az energiaforrás maga a gyermek. Akár ketten is használhatják egyszerre. Remek teherbírásának és sokoldalú felhasználásának köszönheti a népszerűségét.

Triciklik, biciklik

Régen a szülők, nagyszülők még úgy tanították a gyerekeket, hogy futottak mellettük és egy csomagtartóhoz kötözött seprűnyéllel próbálták gyermekeiket egyensúlyban tartani. Ma már erre nincs szükség. A tanulóbringák úgy vannak kialakítva, hogy a gyermek biztonságban érezze magát és minél hamarabb megtanulja a rendes kerékpár használatát. 

Irány a farm!

Egyre több gyártó hozza forgalomba a mezőgazdasági járművek és munkagépek mintájára készített kis járműveket. Ilyenek például a homlokrakodók, traktorok, utánfutós kocsik. Ezek a kis járgányok kiválóak szerepjátékokhoz. A gyerekek úgy érezhetik magukat, mint a kis farmerek, akik a gazdaságot irányítják. 

A gyártók tekintetében is természetesen rendkívül széles a kínálat, olyan cégek képviseltetik magukat a palettán, mint az Yvolution, Smoby, Écoiffier

Nézz körül továbbbi sport és mozgásfejlesztő játékaink és kerti játékaink között is!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Karácsonyi ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni:

Tovább