Termék státusza
Ár
449 Ft - 63 780 Ft
Kategóriák*
Ajánlott korosztály*
Nem*
Téma szerint*
Mesehős*
Hányan játszhatják?*
Fejlesztési terület*

Karácsonyi ajándék ötletek óvodásoknak

Legkedveltebb karácsonyi játékötletek óvodásoknak: karácsonyi ajándék ötletek három, négy, és ötéves ovisoknak. Ha azon gondolkodsz, óvodás csemetéd minek örülne, titkon mire is vágyik… Olyan játékot keresel, amellyel a kis lurkó önfeledten játszik és még közben fejlődik is? Családi társasjátékaink, motorikus készségeket, gondolkodást fejlesztő játékaink rátok várnak. 

Kacagástól hangos, meghitt estékre vágytok családoddal? Válogass kedvedre játékaink között! Ha valamelyik játékunk megtetszik és megrendeled tőlünk, a rengeteg eddig kapott pozitív visszajelzés alapján, bízunk benne, hogy az itt fellelt játéknak nálatok is nagy sikere lesz nem csak idén, de jövőre is!

Tovább

Mindenki izgatottan várja a karácsonyt! A kis ovisok az óvónénikkel már jó előre tanulják a karácsonyi dalokat, megjelennek a faliújságon a karácsonyi rajzok hóeséssel, hóemberrel, karácsonyfával és alatta a színes csomagokkal. Aztán, amikor eljön a karácsony este, tetőfokára hág az izgalom, hogy vajon tényleg ott lesz-e az az ajándék, amit annyiszor lerajzolt a kis gyerkőc?

Karácsonyi ajándék ötletek óvodásoknak - kategóriánkban találd meg a hőn áhított ajándékot és teljesítsd a kis csemetéd álmát! Sok-sok puszi és ölelés lesz érte a jutalmad. Ismerkedj meg a gyerekjárgányok új generációival, melyek trendi színükkel azonnal mozgásra ösztönzik a gyerekeket. Bébitaxik, futóbiciklik, babajárgányok, Bobo-car vidám megjelenéssel, kiváló minőségben garantálja a szórakozást hosszú időn keresztül. A szobában is használható játszósátor bújócskacsővel, medencével és labdákkal olyan fergeteges hangulatot teremt, aminek nincs egyhamar vége. Az egyensúlyozó, illegő-billegő mozgásfejlesztőkkel nem csak a kertben vagy a tornateremben, de a lakásban is kiválóan lehet játszani az örökmozgó ovisoknak. 

A TV reklámos slágertermékek felkutása sem okoz gondot, hiszen webáruházunkban egy helyen megtalálhatók a vágyott távirányítós autók, golyófutamok, interaktív plüssök és babák, programozható robotjátékok.

Találd meg az idei év újdonságait a Játékliget játékwebshop kínálatában!

 Extrém autópályák, járműkészletek, garázsok és kiegészítők mellett a szebbnél szebb vonatkészletek csak arra várnak, hogy a karácsonyfa alá kerülhessenek. Kedvelt ajándékötletek a minőségi kivitelezésű babaházak és kiegészítők, babaápoló szettek, játékkonyhák, kastélyok, az ovis kishercegnőknek ajándékot keresők számára. A óvodások minden játékkal fejlesztik a képességeiket. A fűzőcskés játékokkal megtanulják összehangolni a finommozgásokat, miközben megismerkednek a színekkel, formákkal, összefüggéseket fedeznek fel és sikerélményhez jutnak. A bábozással történeteket mesélnek, megélik, feldolgozzák a körülöttük zajló napi eseményeket. Szinte mindent szerepjáték eszközként használnak legyen az akár egy fakanál vagy egy gyermekhangszer. Vidáman szórakoznak a csörgődobbal és a mókás kasztanyettával, miközben mondókákat, énekeket tanulnak, fejlődik a ritmusérzékük, beszédkészségük és bővül a szókincsük. Ha elfáradnak, bebújnak az indiánsátorba és elmerülnek a mesék világában. Képzeletükben megelevednek kedvenc mesehőseik: Bogyó és Babóca, Jégvarázs, Sam a tűzoltó, Verdák vagy a Kisvakond kalandjai. 

Népszerű karácsonyi ajándékötlet a megunhatatlan társasjáték, amivel a család apraja-nagyja együtt játszhat. Mennyi vidámság és izgalom! Ki a legügyesebb mozdonyvezető? Ki tud eljutni a hűtőig anélkül, hogy felébredne apu? Ki tud a majmokkal leggyorsabban átkelni a folyón? Ettől még a nagyinak is kipirul az arca! Ha véget ér a társasjáték el lehet a családot kápráztatni néhány bűvésztrükkel a bűvészkellékek segítségével. 

Fedezd fel minőségi kínálatunkat és találd meg a legtutibb karácsonyi ajándékokat játék webáruházunkban!  

Ajándékutalványaink is változatlanul rendelkezésedre állnak! 

Karácsonyi ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni:    • Az alábbi népszerű játékok karácsonyi ajándékba játékkategóriák segítségével webáruházunk legkedveltebb, legtöbb vásárlónk által választott TOP játékait, ajándékait, legnépszerűbb játékait válogattuk össze, korcsoportok szerint válogatva.Tovább