Termék státusza
Ár
449 Ft - 63 780 Ft
Kategóriák*
Ajánlott korosztály*
Nem*
Téma szerint*
Mesehős*
Hányan játszhatják?*
Fejlesztési terület*

Karácsonyi ajándék ötletek lányoknak

Legkedveltebb karácsonyi ajándék ötletek lányoknak. Ebben a kategóriában olyan kedvelt lányos játékokat mutatunk be, melyeket lányos szülők választanak leggyakrabban óriási, igényes választékunkból. A kislányok, nagylányok kedvelt ajándékai közé azokat a játékokat válogattuk össze, amelyek széles mosolyt csalnak lánykáink arcára. Általuk cuppanós csókokat, hatalmas ölelést kaphatunk csemeténktől. Nem hangzik rosszul, igaz? Valljuk be, minden apa, anya, nagyszülő titkon csak ennyire vágyik! Hab a tortán, hogy  játék közben mi is visszatalálunk gyermekkorunk önfeledt pillanataihoz, legalább emlékeinkben újra éljük a meghitt pillanatokat…

Fedezd fel izgalmas kínálatunkat!

Tovább
Népszerű karácsonyi ajándék ötletek lányoknak - minden lányban ott van a nagybetűs NŐ, nagybetűs igényekkel. Hangot is adnak vágyaiknak, elég csak odafigyelni. Na, de megvalósítani! Megtalálni azt a játékot amit folyton emlegetnek, az már egy kicsit bonyolultabb feladat, viszont nem lehetetlen! Látni karácsony este az izgalomtól kipirult arcot és a csillogó szempárt amikor megpillantja az annyira vágyott élethű LIorens babát, babakocsit vagy játék konyhát, felejthetetlen pillanat.
Játékliget játék webáruházunk szépen rendezett kategóriákba gyűjtötte a lányos játékokat, hogy megkönnyítse a kis hercegnők számára ajándékot kereső szülők és nagyszülők dolgát, és ebben a kategóriában a TOP karácsonyi ajándék ötleteket sorakoztatja fel, remélve, hogy mindenki megtalálja a számára legkedvesebbet!
Népszerű ajándékötletekbabaházak és kiegészítők, a játék konyhai felszerelések, kávés készletek, babák, babaruhák, interaktív plüssök, ujjbábok. De megtalálhatók itt gyermekjárművek is, futóbiciklik, rollerek trendi, csajos színekben. TV reklámos sláger termékeink a reklámokból jól ismert interaktív babák, kreatív készletek - melyekkel csodás ékszereket készíthetnek - elvarázsolják a kis hölgyeket, akárcsak a divattervező vagy az Aquarellum festő játékok. Kedvenc mesehőseik is megelevednek a tündéres, hercegnős játékokkal, de varázsolhatnak csodás frizurát, sminket szuper stylistként, sőt profi videót is készíthetnek róla. Nagyobbacska lányoknak örömet szerezhetünk a zenélő ékszerdobozzal, titkos naplóval, modell készítő szettel vagy egy szabadon felhasználható Játékliget ajándékutalvánnyal. 
társasjátékkal is garantáltan sikert aratunk, hiszen társasozni élmény, vidám szórakozás, minőségi időtöltés a barátnőkkel, családtagokkal. A Puzzle kirakó népszerűsége is töretlen. Szebbnél szebb karácsonyi, unikornisos, cicás, hercegnős, tájképes, mesehősös stb. változata kedves karácsonyi ajándék a család lánytagjainak. 
Nézz körül újdonságaink között is és böngéssz játékkategóriánkban!
A fürdőjátékok kategóriában találsz még több unikornisos, állatos, hercegnős játékot a kicsi lányok nagy örömére! 
Legyen az idei karácsony a legcsodálatosabb!
Karácsonyi ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni:    • Az alábbi népszerű játékok karácsonyi ajándékba játékkategóriák segítségével webáruházunk legkedveltebb, legtöbb vásárlónk által választott TOP játékait, ajándékait, legnépszerűbb játékait válogattuk össze, korcsoportok szerint válogatva.Tovább