Termék státusza
Kategóriák
Ajánlott korosztály
Nem
Téma szerint
Hányan játszhatják?
Fejlesztési terület

Szabadulós játékok

A szabadulós játékok gyerekek és felnőttek körében is népszerű. Miért válasszuk a szabadulós társasjátékokat? Összekovácsolják a csapatot, közösen és egymást segítve oldhatók meg a feladatok. Otthonodba varázsolhatod az izgalmakat. Igazi kalandvágyóknak készültek a játékok, akik szeretnek rejtvényeket megoldani. A végén a kijutás óriási örömöt fog okozni. 

Görgess lejjebb és válogass a szabadulós játékok között!

Tovább

A szabadulós játékok igazi stratégiai és logikai játékok. Felejthetetlen és izgalmas élményt nyújtanak. A kijutás mellett azonban még hangsúlyosabb szerepet kaptak ezekben a játékokban az apró nyomok, összefüggések keresése. Vagyis ahelyett, hogy erővel kiszabadítanánk magunkat, ügyességünkre támaszkodva fejtünk meg rejtélyeket, és szabadulunk ki a bezártságból. Bár az eufória akkor jön, mikor kilépünk a bezárt ajtón, sokkal izgalmasabbnak tekinthető az oda vezető út.

A szabadulós játékokban egymást segítve kell megoldani a feladatokat, általában 2-6 fős játékok.
Kiváló csapatépítők, de akár egyedül is kipróbálható a játék, fejlesztve a logikai készséget. 

Szabaduló szobák izgalmát élhetitek át barátaitokkal,otthoni környezetben az EXIT egyszeri és feledhetetlen játékaival.

A szabadulószobák az utóbbi években váltak népszerűvé. Okos eszközökön való megjelenésüket röviddel követve megjelentek a dobozba gyömöszölt szabadulószobák, most pedig itt a zsebben is elférős.

A legnépszerűbb szabadulós játékok közé tartozik a Szabadulópakli sorozata. Kis mérete miatt vált népszerűvé, olyan akár egy zsebre vágható szabadulószoba. Amikor kinyitjuk a dobozt, egy nagyobb kártyákból álló, vaskos paklit találunk, játékszabályt nem. Ha akarjátok, rögtön körbeülhetitek az asztalt, amint a dobozról letéptétek a fóliát. Az első lapok azonban leginkább arra szolgálnak, hogy bevezessenek a játékba, illetve megismertessék veletek a háttérsztorit. 

Éld át a legizgalmasabb kalandokat a szabadulós társasjátékok segítségével és nézz körül további társasjáték kínálatunkban is!

 

 

 

Karácsonyi ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni:

Tovább