Termék státusza
Ár
12 990 Ft - 17 290 Ft
Kategóriák*
Ajánlott korosztály*
Nem*
Téma szerint*
Fejlesztési terület*

Transformers és egyéb robotos játékok

Autó vagy robot? A fiúk nehezen döntenek a kettő között. A Qman játékaival nem is kell választaniuk, hiszen lehet akár mindkettő egyszerre!

Az autóból átalakítható robotokkal tetszésük szerint alakíthatják a játékot, akár robot, akár autó formájában kell szembeszállni az ellenséggel.

Nézz szét kínálatunkban, válassz új Transformers robotos játékot!

Tovább

Autós játékok

A fiúk kiskoruktól kezdve vonzódnak a robotos és az autós játékokhoz. Ahogy ülni tudnak, boldogan tologatják a kisautót maguk mellett, vagy gurítják a távolba. Később pedig hosszasan brümmögnek is hozzá, vagy épp szirénázó hangot adnak, ahogy épp a játék megkívánja. A kisebbek körében népszerűek a Verdák meséből ismert figurák, a nagyobbak a bonyolultabb, több elemből összeépíthető autókat kedvelik.

Robotos játékok

Az autók mellet a másik nagy kedvenc a szerelés, a tárgyak összeépítése és szétszedése. Ezért népszerűek az építőjátékok, a szerepjátékok közül pedig a barkácsolást, autószerelést utánzó játékok és persze a különböző hősökkel a gonosz ellenséget legyőző játékok.

Transformers, a szuperhős

Az autós és robotos játékok iránti rajongást ötvözik a Qman cég által gyártott Transformers és egyéb robotos játékokban. A Lego kompatibilis építőkockák kiváló minőségű műanyagból készülnek, több típusban, változatos játékra adnak lehetőséget. Az autókkal és robotokkal különböző szerepjátékokat játszhatnak a gyerekek, emellett fejleszti a fantáziát, logikus gondolkodást és a finommotorikus mozgást is!

Robotok minden életkorban

Ha gyermeked rajong a robotokért, akkor érdemes megnézned a programozható robotjátékok kategóriában elérhető termékeket is. Már a legkisebbeknek is találsz itt kedves robotfigurát, 3 éves kortól pedig távirányítós, 5 éves kortól pedig különböző dolgokra beprogramozható robotjátékokat.

Játékok fiúknak – további játékötletekhez, ajándék tippekhez kattints ide.

 

Karácsonyi ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni:

Tovább