Termék státusza
Ár
389 Ft - 51 241 Ft
Kategóriák
Ajánlott korosztály
Nem
Téma szerint
Mesehős
Hányan játszhatják?
Fejlesztési terület

Állatos játékok

A legtöbb gyerek szereti az állatokat. Az állatokról szóló, velük kapcsolatos játékokkal minden gyerek szívesen játszik. Az ismeretbővítés, fejlesztés szempontjából is jó választás lehet egy erdei állatos, háziállatos, vadállatos, dinós tematikájú játék.

Állatos játék minden korosztálynak tökéletes: kicsiknek, óvodásoknak, iskolásoknak egyaránt. A játék lehet állatos memória játék, kreatív játék, mint például egy állatos színező,  szerepjátéknak kis műanyag állatka, társasjáték. 

Rengeteg állatos témájú játék szerepel kínálatunkban, görgess lejjebb, hogy megtaláld a teljes kínálatot és bal oldalt kiválaszthatod, hogy mely korosztály, gyártó érdekel a leginkább!

Tovább

Szerepjátékok állatokkal

Az állatos játékról legtöbbször a plüssök jutnak eszünkbe, amikből előbb-utóbb a legtöbb gyereknek bőven lesz belőle.
Az egyes állatkákkal való szerepjátékokon keresztül is rengeteget tanul a gyerek, ahogy másolja az életből ellesett szituációkat a játékállatokon keresztül. Webáruházunkban hangsúlyos szerepet kapnak a környezettudatos játékok, így állatos játékkínálatunkban akár öko plüssöket is találhatsz, melyek 100%-ban újrahasznosított PET palackokból készülnek.
Emellett rendkívül népszerűek a műanyagból készült állatkák, amelyekből akár saját farmot vagy állatkertet is építhetsz.

Társasjátékok

Aki az állatokat szereti, nemcsak a plüssökön keresztül foglalkozhat velük. Ráadásul a társasjátékokkal jóval több ismeretanyagot szerezhetnek gyermekeink mind a házi-, mind a vadállatokról, azok élőhelyeiről, táplálékaikról, szokásaikról, tartásukról, viselkedési formáikról, tágabb értelemben a természettudományokról, földrajzról, biológiáról. A minket körülvevő világ felfedezéséhez már a legkisebb kortól hozzátartozik az élővilág, az állatok megismerése.

Fejlesztő játékok

A fejlesztő játékokkal még szórakoztatóbb a játék, ha azok valamilyen állatos tematikán alapszanak. Ki ne szeretné a nyuszikat, cicákat, kutyusokat, pandákat, netalán zsiráfokat vagy a majmokat? Segítségünkre lehetnek a számtanban éppen úgy, mint bármely más logikai fejlesztésben. Az állatok szeretete, gondozása a tágabb környezetünk tiszteletére is nevel: bolygónk védelmére, a környezettudatos magatartásra való nevelést nem lehet elég korán kezdeni.

Kreatív játékok

A sokféle állattal nemcsak játszani jó, érdekes őket lerajzolni vagy gyurmából elkészíteni is. Ki lehet őket színezni, meg lehet építeni, vagy éppen meg lehet varrni is, ki lehet vágni, vagy ki lehet rakni. Mindegy, hogy kirakó, gyurma, színező, fürdőjáték, építőkocka vagy Lego: ha állatos, az mindig nyerő. Mindenkinek van kedvenc állata, minden gyereknek van olyan állat, amit szívesen viszontlát a játékain. És még a nagyobbak, sőt a felnőttek is élvezik. Együtt játszhat a család. 

Állatos tárolók játékokhoz

A játékok elpakolása is vidámabb, ha egy jópofa állatos tárolóba tudjuk eltenni a dolgokat. Az állatok körülvesznek minket, vidámabbá teszik az egyébként is önfeledt kikapcsolódást.

Karácsonyi ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni:

Tovább