Termék státusza
Ár
2 470 Ft - 19 991 Ft
Kategóriák
Ajánlott korosztály
Nem
Téma szerint
Mesehős
Hányan játszhatják?
Fejlesztési terület

Tündéres,hercegnős játékok

A klasszikus mesék női főhősei a királylányok, hercegnők, tündérek. A kislányok szívesen bújnak bele ezekbe a szerepekbe, és játsszák újra a meséket vagy találnak ki új történeteket velük. A hercegnőket, tündéreket örömmel látják viszont más játékokon is, legyen az puzzle, kártyajáték vagy csillámkép készítő. 

Webáruházunkban olyan hercegnős, tündéres játékok találhatóak, amelyek, túlmutatva a rózsaszín tüllszoknyákon és csillogó masnikon, nemcsak szépek és szórakoztatóak, de fejlesztenek is.

Tovább

A legkisebbeknek

A hercegnő és unikornis egy kedves, színes fürdőjáték, ami még a sötétben is világít! A hercegnős fa szett pedig, szintén a Janodtól, ideális a legkisebbeknek egy igazi mese eljátszásához.

Minden, ami hercegnős, tündéres

Hercegnős logikai játék, hercegnős társasjáték (a Hercegnő party társasjáték fergeteges szórakozást ígér) , hercegnős ujjfestés,hercegnős kifestő füzet, hercegnős divattervező füzet, hercegnős csillámkép készítő, hercegnős mágneses könyv, kreatív szett, mozaikkép gombokkal, óriás bársonykép színező, vasalható gyöngyhöz hercegnős alaplap,  zsinórkötéssel elkészíthető hercegnő, glitteres hercegnő, tündéres kapcsos könyv készítő... A hercegnő- és tündér rajongó lehet akár társasjátékfüggő vagy oda lehet a kreatív játékokért: itt biztosan megtalálja a számára legmegfelelőbbet. 

A hercegnő palotája

A hercegnő palotájára, az asztrológia tornyára, a hercegnő lovashintójára, kertjére, is szükség van, természetesen Qman játékokból is megépíthető. Miközben a gyerek játszik, fantáziája szárnyal, fejlődik a szem és kéz koordinációja és a finommotorikus készsége is.

A hercegnő kastély a Melissa & Doug-tól is nagyon jó választás, ha kreatív, a fantáziát szárnyalni engedő hercegnős játékot keresel. A fából készült, kivehető tornyos hercegnő kastély könnyen nyitható és zárható, erkélyekkel, boltíves árkáddal és egy működő felvonóhíddal rendelkezik. 

Puzzle, báb - még mindig hercegnők és tündérek!

Ne feledkezzünk el a hercegnős témájú puzzle-król sem, amelyekért minden hercegnő rajongó kislány lelkesedni fog. A tündér kesztyűbáb segítségével pedig a bábozás során is belebújhatnak a gyermekek kedvenceik bőrébe.

Karácsonyi ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni:

Tovább