Termék státusza
Ár
8 259 Ft - 33 911 Ft
Kategóriák
Ajánlott korosztály
Nem
Téma szerint
Fejlesztési terület

Matató

A matatófalak az ún. Montessori elvek alapján készülnek, azaz fontos, hogy a játék során minél több érzékszervet használjon a gyermek, igyekezzen egyedül megoldani olyan dolgokat, amiknek már kis gyakorlással sikerülniük kell egyedül. Nagyon fontos persze, hogy minden gyerek a saját tempóját követve tudjon fejlődni.

A matatókat az 1-5 éves korosztály számára ajánljuk: már ülve is lehet matatni! A kisgyermekeknek matatás közben fejlődik a kézügyességük, egyre találékonyabbak, kreatívabbak lesznek. Fiúk és lányok egyaránt élvezni fogják!

Tovább

Matatófal a legkisebbeknek

BeLoved Boards falijátéka, a Mini Maci készségfejlesztő játék és faldekoráció is egyben. Segítségével a babák megtanulhatják az alapszíneket, formákat, de akár az évszakokat is.

A Babytabli is matató, kicsit másképp: tekerhető, csavarható, pörgethető Djeco fajáték. Már a legkisebbek figyelmét, kézügyességét, gondolkodását, szem-kéz koordinációt is fejleszti. 

Klasszikus matatófalak

A klasszikus matatófal falra szerelhető, zárak és csatok vannak rajta. A babák szeretnek a zárakkal babrálni, és igazi sikerélmény, ha ki tudják őket nyitni. Az öltözködős tematikájú matatófal játékos formában segíti a gyermeket a cipzár fel-le húzásának elsajátításában vagy a cipőfűző bekötésének megtanulásában. Ez utóbbi természetesen jóval később jön, így a matatófal hosszú évekig érdekes lehet a picinek.

Az elefánt alakú matatófal vidám dísze lesz a gyerekszobának. Ráadásul xilofonozni is lehet majd rajta!

További izgalmas matatók/falijátékok

A Djeco egy nyitható-zárható képkirakót forgalmaz ajtókkal és reteszekkel, amely nem klasszikus matatófal, inkább interaktív puzzle képkirakó.

Az Oribel falijátéka, a Vertiplay játék és dekoráció egyben: többször felhasználható, öntapadó matricával rögzíthető az ajtóra vagy a falra olyan magasságban, ahol gyermek kényelmesen eléri, és bármikor játszhat vele. A kopogtatás jó móka!

 

Karácsonyi ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni:

Tovább