Termék státusza
Ár
1 280 Ft - 25 790 Ft
Kategóriák
Ajánlott korosztály
Nem
Téma szerint
Mesehős
Fejlesztési terület

Katonai és rendőrös játékok

A katonák védik a hazát, segítik a gyengéket és az elesetteket, bátrak és hősiesen viselkednek, igazi példaképek. Melyik gyerek ne szeretne ilyen lenni? A rendőrök pedig őrzik a rendet, vigyáznak a biztonságunkra, kinyomozzák, ha valaki rosszat csinál, elkapják a bűnözőket. Ki ne játszotta volna el gyerekkorában, hogy a jó rendőrök győznek a gonosz bűnözők ellen? Ezeket a szerepeket a gyerekek könnyen kipróbálhatják játékaink segítségével.

Görgess lejjebb és a népszerű rendőrös és katonai játékok közül alább válogathatsz!

Tovább

Rendőrségi játékok kicsiknek és nagyoknak

Ha rendőrös játék, akkor rögtön egy szuper kis rendőrautó jut eszünkbe! Ilyen például a magyar rendőrautó tökéletes mása, egy szép kivitelű fa rendőrautó vagy a Clics építőjátékkal megépítheted saját magad, amilyenre szeretnéd! Természetesen a Lego is többféle lehetőséget kínál, és nemcsak rendőrautót találhatunk az egyes játékszettekben, hanem rendőrségi helikoptert, rendőrségi járőrcsónakot is, és természetesen magát a rendőr kapitányságot is meg építheted. Ilyen szetteket találhatunk a Lego Duplo játékai között, amelyek főként a kisebb korosztálynak szólnak. 

A nagyobbaknak többféle lehetőség kínálkozik a Lego rendőr témájú szettjei közül: a Lego City építőjátékai között találhatunk akár komplett Légi rendőrségi adatbázist, de egy szuper rendőrkapitányság is megépíthető. 

A gyerekek szeretik a felnőttekek utánozni, a foglalkozásaikat kipróbálni. A fiúk körében a rendőrök, tűzoltók, katonák a legnépszerűbbek. Akár egy LEGO, egy bábfigura, vagy egy jármű is kiváló lehetőség szerepjátékra, arra, hogy a szociális készséget és a beszédet is fejlessze. A rendőrségi forgalomirányító lámpa segítségével irányíthatják a járműveket, a Klein Toys bőröndös rendőrkészletében pedig minden eszköz rendelkezésre áll ahhoz, hogy a kis rendőrök a "bűnözőket" elkapják. 

Fejlesztő játékok között is rengeteg rendőr témájú játékot találhatunk. A Mancs őrjárat kalandjai már számos kirakóban, építőjátékban megjelennek, a puzzlek kiválóan fejlesztik a finommotorikus készségéket

Harcra fel!

A katonai járművek és a harci járművek szorosan kapcsolódnak a rendőrségi játékokhoz. Igazi fiús játékok. A katonai játékok ma már nem a lövöldözésről és aggresszivitásról szólnak. Számos építőjáték születik ebben a kategóriában. A Qman 2in1 szettjeivel szuper harci járművek építhetők, mint például a  rakétavető, amely tengeri cirkálóvá is átalakítható. 

 

 

Karácsonyi ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni:

Tovább