Termék státusza
Ár
990 Ft - 49 990 Ft
Kategóriák
Ajánlott korosztály
Nem
Téma szerint
Mesehős
Hányan játszhatják?
Fejlesztési terület

Divattal foglalkozó

A legtöbb kislány és nagylány érdeklődik a divat iránt: fontos, hogy milyen ruhát, ékszert viselnek. A körmök kifestésével lehet utánozni anyát; a sminkkészlet is segít, hogy egy igazi csajos programunk legyen. Szemhéjfesték, pirosító, rúzs: csupa izgalmas dolog. Talán jobb, ha nem anyáét próbáljuk ki először...

Kínálatunkban alapvetően a kreatív, divattal foglalkozó játékok kaptak helyet: a gyerekek maguk készíthetik el színes karkötőiket, a nagyobbak saját ruhákat tervezhetnek. Az ékszerkészítés iránt érdeklődő gyerekek csodás gyöngyökből, szép színes fonalakból egyedi karkötőket, nyakláncokat készíthetnek saját maguknak, barátaiknak, családtagjaiknak.

Nézz körül oldalunkon és szerezd be a legtrendibb divattal foglalkozó játékokat!

 

Tovább

Manapság a divat szinte mindenkit érdekel valamilyen formában. Az öltözködés, a megjelenés egyéniségünk egyik fontos kifejezési formája. Miért ne támogatnánk gyermekeink személyiségfejlődését, kreativitásának kibontakozását ily módon is, azaz olyan eszközöket, játékokat adva kezükbe, amelyek segítségével megmutathatják önmagukat? Már az alkotás élménye is varázslatos, nem beszélve arról, hogy a maguk készítette ékszerben pompázhatnak.

Tervezés kreatívan

Van, aki nem áll meg az ékszereknél, ruhákat is tervezne. Ehhez divattervező füzet szükséges, a gyermek stílusának, érdeklődésének megfelelően akár estélyi, hercegnős vagy rock ruhás. Ha szükséges, egy egész divattervező készlet is rendelkezésre áll. A jövő Calvin Klein-jai és Versace-i talán éppen így indulnak el a pályán. 

Kreatív játékok divat témakörben

A divattal való foglalkozás nemcsak a szerepjátékok miatt fontos, játékaink a kreativitást is szárnyalni engedik. A kis iparművészek betekintést nyerhetnek a színek, formák, anyagok világába. Közben észrevétlenül tanulnak megannyi dolgot: mennyivel többet ér egy tárgy, amit mi magunk készítünk, a legtöbb dolog újra felhasználható, saját kezűleg tudunk ajándékot készíteni szeretteinknek. Nézz körül öltöztetős játékaink között. 

Ékszerkészítés a legkülönfélébb technikákkal

Különböző technikával lehet ékszert készíteni: mindenki meg tudja találni a hozzá legközelebb állót, legyen az húrtechnika vagy használjunk üvegcséket, tölcséreket, homokot. Csak fantázia és kézügyesség kell. Csillámpor, színes golyócskák, szalagok, medálok: és az eredmény lenyűgöző! Mindenki olyan tematikájút választ, amilyet csak szeretne: unikornisost, holdfényest, tengerparti témájút vagy babásat. Karkötőket, nyakláncokat és egyéb kiegészítőket is készíthetnek. 

Sminkelés, arcfestés

A divathoz szorosan hozzátartozik a divat. Minden kislány imádja a a szépítkezést, sminkelést. Szeretik egymás arcát festeni, elkészíteni a frizurájukat. A sminkpaletták, az arcfestés tetoválás és csillámporok segítségével a kislányok kiélhetik kreativitásukat egymáson. 

Ha a gyerekeknek kedve tartja, színes építőjátékkal akár ruhatervező szobát, zeneszobát vagy fotóstúdiót is építhetnek kedvenceiknek.

Nézz körül további lányos játékaink között is!

Karácsonyi ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni:

Tovább