Termék státusza
Ár
7 760 Ft - 42 601 Ft
Kategóriák
Ajánlott korosztály
Nem
Téma szerint
Fejlesztési terület

Pötyijátékok

Mi az a pötyijáték?  Olyan színes tüskés mozaik kirakó, amely fejleszti a kézügyességet, türelmet, finommotorikát, kreativitást, kéz- és szemkoordinációt. A kicsik elmélyülten rakosgatják az elemeket, akár egyedül, akár társaikkal vagy felnőttel együtt. Mindenki számára szórakoztató és fejlesztő kikapcsolódás!

Választékunkban megtalálhatóak kicsiknek és nagyobbaknak való is pötyijátékok is. Ez a játék a fiúkat és a lányokat egyaránt leköti. Érdemes körülnézni kínálatunkban!

Tovább

Bébi pötyik

A legkisebbek számára készült pötyi játék a Jumbo Pötyi. Vele biztonságban játszhatnak, mivel a pötyik nagy méretűek, nem tudják őket lenyelni, illetve a lyukakba is könnyebben be tudják őket illeszteni.  

A két évesnél idősebb gyerekeknek való pötyik többféle tematikájúak: van dinós, baglyos, cicás, pandás: a mintakártyákat persze nem csak ezek az állatok díszítik, hanem más kedves figurák, mint például pillangó, katica, halacska, dinó. A kreativitás fejlesztése céljából később elhagyhatjuk a mintakártyákat, hogy a gyerekek saját ötleteiket valósíthassák meg. A könnyebb tárolás érdekében a készletekhez praktikus, műanyag tároló doboz is tartozik.

Fürdőjáték

Az Pötyi kirakó fürdőjátékkal három élénk színben különféle mozaikot alkothatnak a zuhany üvegfalán vagy a fürdőszoba csempéjén. A pötyik a térlátást,megfigyelő képességet, figyelmet, koncentrációt, finommotorikát, kreatív gondolkodást is fejlesztik.

Pötyi játékok az ovisoknak

A Quercetti combi junior kutyusos bébi pötyi játék egyik oldala a szokásos pötyi játék alaplapjaként szolgál, a másik oldala viszont mágneses, amelyre a mágneses betűkből szavakat, a kicsi képekből vidám történetet lehet kirakni. A táblára szárazon törölhető filccel rajzolni, írni is lehet.

Pixel Evo pötyi játék lehet cicás vagy autós is. A dobozokban levő minta sablonok alapján több különféle mintát rakhatunk ki, vagy akár nagy mintalapok nélkül is ki lehet rakni az ábrákat. A mintalapok letölthetőek a Quercetti weboldaláról is. 

Mintakártyákat és pötyi utántöltőket külön is meg lehet vásárolni.

Pötyi a nagyobbaknak

mandala rajzolás egy különleges élmény, erősíti az érzékelést, ugyanakkor nyugtató hatása van. A Pixel Mandala termékkel a Quercetti lehetővé teszi, hogy összesen pötyikből, illetve tüskékből is készíthetnek az 5 évnél idősebb gyerekek mandalát. 

A Pixel Art 4 Kawaii - Unikornis pötyi és Panda pötyi 8 éves kortól ajánlott kreatív játékok. A szín sablon segítségével könnyedén elhelyezhető a több ezer pötyi, és már kész is a műalkotás. 

Karácsonyi ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni:

Tovább