Termék státusza
Ár
3 789 Ft - 33 911 Ft
Kategóriák
Ajánlott korosztály
Nem
Téma szerint
Mesehős
Hányan játszhatják?
Fejlesztési terület

Öltöztetős játékok

Öltöztetés-öltözködés. A kicsik első önálló feladatainak egyike. Milyen büszkék is vagyunk, ha már önállóan vetkőzik - öltözik a "nagy" bölcsődés-óvodás? Persze fontos megtanulni az egyes ruhadarabok neveit is, mit mire használunk, melyiket mikor hordjuk.

A nagyobbakat már nem csak a praktikus szempontok vezérelhetnek: mi áll jó, melyik színeket szeretik. Az öltöztetős játékokat felválhatják a divattervező játékok.

Nézd át kínálatunkat, találd meg a számodra megfelelőt!

Tovább

Öltöztetős játékok

Az Öltözködés játék készségfejlesztő, okosító párosító játék, melyben már a kisgyermekek is felfedezhetnek néhány érdekes és hasznos összefüggést.

A legkisebbeknek tervezett matricás foglalkoztató a Djeco-tól egy öltöztető dosszié, amely egy kisfiút, és egy kislányt ábrázol, akiket különbözőképpen felöltöztethet a gyerek. A matricák pedig újraragaszthatóak! Szintén a Djeco-tól az állatos öltöztetős színező készletében a formák mindkét oldala színezhető, és letörölhető. Így bármikor le lehet törölni, ki lehet javítani, újra lehet színezni. 

A Djeco sorozat puzzle felöltöztem 10 darabos kirakó játéka azon szülők segítségére lesz, akik be szeretnénk vezetni a gyermeküket az öltözködés mikéntjébe, képi megjelenítést is alkalmazva. A játék közben a beszéd is fejlődik, illetve a gyerek megérti a sorrendiséget, fejlődik a logikai gondolkodása.

Ha fából szeretnénk öltöztetős játékot, annak sincs akadálya: a mágnes lány öltöztetővel nyolcféle öltözetet lehet összeállítani és variálni a 39 db-os fából készült darabból. A fa öltöztető 4 macival is rengeteg variációs lehetőséget kínál. Fogantyús fa lapöltöztető lány és fiú olyan, fából készült készségfejlesztő játékok, amelyek a rész-egész viszonyt és szem-kéz koordinációt fejlesztik.

A falra szerelhető logikai játék több, mint matatófal vagy öltöztetős játék: a hátizsákon a cipzár húzogatása és a csatok ki-be kapcsolása okoz örömet. A ruhácskán látható csatok kapcsolgatása és szalagok megkötése fejlesztik a finommotorikát. A kantárosnadrág zsebe tépőzáras, fejlesztve a türelmet, a kitartást és a koncentrációt, illetve a szem-kéz koordinációt. A cipőkön pedig a cipőfűző megkötését lehet gyakorolni, amely fejleszti a finommotorikát. 

Divattervezés

A fejlesztő Avenir kiskönyv a kicsiknek segít rajzolni, tervezni a sablonok segítségével. A nagyobbaknak való divattervező füzetek különböző témájúak: estélyi ruhás, hercegnős vagy rock ruhás. 

A mágneses könyv fiúknak és lányoknak a formák, alakok beazonosítására tervezett készség és gondolkodás fejlesztő termékek. Alkotás és kreativitásfejlesztő játékok, amelyek a francia Janod cég gyönyörű kivitelezésében kaphatóak. 

 

Karácsonyi ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni:

Tovább