Termék státusza
Ár
1 360 Ft - 14 711 Ft
Kategóriák
Ajánlott korosztály
Nem
Téma szerint
Mesehős
Hányan játszhatják?
Fejlesztési terület

Tűzoltós játékok

Minden, ami tűzoltós játék, itt megtalálod! Mert a tűzoltók menők! Veszélyes helyzetekben is feltalálják magukat, életeket és értékeket mentenek földön, vízen, levegőben. Őket hívják a katasztrófákhoz, az árvizekhez, a földrengéshez, a kis- és nagy tüzekhez, a komolyabb balesetekhez, hisz kevesek bátrabbak és felkészültebbek, mint a tűzoltók. Melyik gyerek ne szeretne hát tűzoltó lenni? Ehhez a szerephez mi szükséges? Tűzoltóautó, tűzoltóállomás, mentőhelikopter, tűzoltó gyorshajó, esetleg tűzoltó figurák, és indulhat a játék!

Természetesen nem feledkezhetünk el  kedvenc mesehőseinkről sem, Sam, a tűzoltóról és Marshallról a Mancs őrjáratból

Görgess lejjebb és fedezd fel kínálatunkat!

Tovább

Tűzoltóautók

A tűzoltóautó lehet fából vagy műanyagból, lehet a kisebbeknek vagy a nagyobbaknak megfelelő, felfújható ugráló, világító és/vagy szirénázó, fürdőjáték, figurás vagy vezető nélküli, lendkerekes, hátrahúzható vagy Sam a tűzoltó autójának, Jupiternek kiköpött mása. Legyen piros és legyen létrája vagy ne legyen. A többi már alakul, de még hogy! A szoba egy szempillantás alatt mentőakciók színterévé alakul.

Tűzoltó helikopter, tűzoltó mentőhajó

Egy tűzoltó helikopter nélkül nem lehet teljes a szett: a legkisebbek a LEGO Duplo Tűzoltóhelikoptert építhetik meg, a nagyobbaknak a 8 az 1-ben tűzoltó lovag építőjáték szettet ajánljuk a Qmantól, hiszen nemcsak robottá alakítható a tűzoltóautó, de 8 különböző darabja közül (melyek egyenként is megvásárolhatóak) az egyik egy kerékturbinás mentőhelikopter, egy másik pedig tűzoltó gyorshajó.

Tűzoltóság

Egy megfelelő mentőállomás szintén fontos lehet, és már csak a gyerekek fantáziájára, kreativitására van bízva, hogy milyen helyzetek alakulnak ki... A Matchbox Tűzoltóság szettje is nagy kalandokat ígér: a fénnyel és hanggal, emelhető garázskapukkal és sorompóval rendelkező állomás ideális terep a Matchbox tűzoltóautónak, megannyi bevetésre.

Lego

Előbb meg kell építeni a tűzoltóautót? Nem probléma, sőt! Legalább pont olyan lesz, amilyen éppen adott szituációban szeretnénk. A Lego erről gondoskodik: a Létrás tűzoltóautó Legót már a 4 évesek is ügyesen összeszerelik, a Lego City Tűzoltóautót pedig 5 éves kortól ajánlják. A Lego remek játék a finommotorikus készségek fejlesztésére. 

Puzzle-k, építőjátékok

Természetesen a tűzoltóautók puzzle-kon is megjelennek, tartalmas szórakozást nyújtva kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A Mancs őrjárat rajongóknak pedig a Geomag Magicube Marshall, a Mancs őrjárat rettenthetetlen tűzoltó kutyusát ábrázoló mágneses építőkockáit ajánljuk szeretettel. A belga Clics építőjátékkal is építhető tűzoltóautó, elemei összekapcsolás után is mozgathatók, hajtogathatók.

Figurák, bábok

A tűzoltó figurák is lehetnek műanyagból, fából vagy akár egy tűzoltó báb is önfeledt szórakozást ígér. Ráadásul a bábozással fejleszthetjük a gyermek fantáziáját, érzelmi világát, erkölcsi, esztétikai érzéket, és a beszédkészséget is.

 

Karácsonyi ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni:

Tovább