Termék státusza
Ár
240 Ft - 2 990 Ft
Kategóriák
Ajánlott korosztály
Nem
Hányan játszhatják?
Fejlesztési terület

Dobókocka

Dobókockák társasjátékokhoz, matematikai játékokhoz. Ebben a kategóriában megtalálsz mindent, ami dobókocka, legyen az színes, számos, írható, 10 oldalú vagy 12 oldalú kocka. Társasjátékok gyakori tartozéka amelyekben fontos szerepe van a dobókockának, előfordulhat, hogy a dobókocka elkeveredik valahová, de akár különálló kockajátékként is használhatjuk őket. Pl. (írható dobókocka, Math Dice matematikai kockái).. 

Dobókockás játékötletekért különböző kockákkal, és különálló matematikai játékokért kattints ide! 

Tovább

Milyen dobókockák közül választhatsz?

Dobókocka, amik mind társasjátékhoz, mind iskolai használatra tökéletesek. Játszhatunk vele matematikai játékokat, alapműveletek begyakorlására tökéletes választás!

Játék webshopunk termékkínálatában megtalálod az egészen egyszerű, klasszikus fehér alapon fekete pöttyös műanyag dobókockát, és a fából készült kockát is.

Biztosan Veled is előfordult már, hogy a társasjátékot levéve a polcról, a dobókocka bizony hiányzik a helyéről. Véleményünk szerint fontos, hogy legyen otthon tartalék kocka erre az esetre.

Intézményi használatra megfelelő lehet a 36 darabos Learning Resources dobókocka készlet amiben három különböző színű, kocka van egy méretben (piros, zöld, és fehér).

A matematika erősítésére is találunk megfelelő számkockát, a termékek között legyen szó 10 oldalú vagy 12 oldalúról, törtek vagy az alap műveletek (szorzás-osztás/összeadás-kivonás) gyakorlásáról ide összegyűjtöttük a megfelelőeket. Erre a célra kiváló lehet még a Thinkfun játékmárka Match Dice nevezetű matematikai kockái ami egy gyors, szórakoztató fejszámolós játék.

Az arab számok mellett a római számok megtanulás is fontos. Ebben lesz nagy segítség a 2 darabos dobókockakészlet, amelyből az egyik kockán a I, II, III, IV, V, VI, másik kockán a V, X, L, D, C, M római számok szerepelnek. 

Az egészen kicsikre is gondolván megtalálható kínálatunkban a puha dobókocka csörgővel, ami élénk színeivel azonnal felkelti a gyerekek figyelmét, később pedig a kocka segítségével könnyebben megtanulhatják a számokat. 

A kiválasztott kockát a kosárba helyezéssel megrendelheted, a megjegyzés rovatban bejegyezheted a választott színt, majd folytathatod a biztonságos megrendelést ezután igyekszünk tőlünk telhetően leggyorsabban eljuttatni hozzád az új dobókockádat, hogy mihamarabb tudjatok vele játszani. A Dobókocka kategória termékeire legegyszerűbben a következő címkékkel lehet rálelni: dobókocka,iskolai eszköz, iskolai kellék, óvodai eszköz, matematikai kocka.

Karácsonyi ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni:

Tovább