Termék státusza
Ár
990 Ft - 15 581 Ft
Kategóriák
Ajánlott korosztály
Nem
Téma szerint
Hányan játszhatják?
Fejlesztési terület

Unikornisos játékok

Gyerekek körében régóta nagyon népszerűek az unikornisos játékok. Ez nem is csoda, hiszen az egyszarvúkkal díszített játékok szép csillogóak, szivárványosak és csupa pozitív jelzőt társítunk hozzájuk.

A kedves, aranyos és csupa jó tulajdonsággal felruházott mitológiai lény a mesékben gyönyörű fehér ló képében jelenik meg. Az unikornis homlokán elhelyezkedő hosszú, csavart szarv nemcsak egyedivé teszi a megjelenését, de varázsereje is van, hiszen akit a szarvával megérint, az meggyógyul.

Ha gyermeked is rajong az unikornisos mesékért, rajzfilmekért, nézz szét kínálatunkban és válassz kedvencével díszített unikornisos játékot!

Tovább

Unikornisos játékok gyerekeknek

A kedvencet ábrázoló puzzle képet összeállítva, az elkészült alkotás akár a szobád falát is díszítheti! Kisebbek 100 darabos, nagyobbak akár 500 darabos készlettel is próbálkozhatnak. A finommotorika fejlesztéséhez ajánljuk az Unikornis pötyijátékot, az interaktív játékok kedvelőinek pedig Lunát, a mesélő unikornist. A kertben sem kell nélkülözni kedvencét, ha beszerzel a kerti játékok közé egy ugráló unikornist, unikornisos homokozó vödröt vagy locsolókannát.

Unikornisos lakásdekoráció

Miért is ne varázsolnád az egész gyerekszobát unikornisos hangulatúra, szivárványosra? A saját készítésű puzzle kép mellé szerezz be egy mágneses zenélőt, ékszerdobozt, csillámgömböt, mágneses óriás fali táblát és akár unikornisos mobiltámaszt is. Ha a gyerkőc szeret a földön fekve tévét nézni, vagy olvasni, de játékhoz is kiváló az unikornisos habszivacs szőnyeg.

Unikornisos kreatív foglakozások

Akár további egyszarvús, saját készítésű dekorációnk is lehet, készíthetünk például csillámképet fa kerettel, üdvözlő kártyát, bársonykép színezőt, vagy varrható plüss kulcstartót. További kreatív játékötletekhez használhatjátok például az unikornisos formalyukasztót, így már csak a képzeletetek szab határt a díszítésben!

Az esős őszi és tavasz időjáráshoz az unikornisos esernyőt ajánljuk, nyáron pedig ne feledjétek megúsztatni az unikornisos matracot és csónakot!

Ide kattintva további mesehősöket is találsz webáruházunkban!

 

 

 

Karácsonyi ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni:

Tovább