Termék státusza
Ár
2 150 Ft - 20 581 Ft
Kategóriák
Ajánlott korosztály
Nem
Téma szerint
Hányan játszhatják?
Fejlesztési terület

Munkagépes játék

Aki az autókat és az építkezést szereti, annak a munkagépek is a kedvencei közé kell, hogy tartozzanak. A munkagépek ha lehet, sokszor még érdekesebbek, mint a személyautó, hiszen rögtön adott, mi mindent lehet velük kezdeni. A homokot átrakodni a homokozóban egy markológép és egy teherautó segítségével komoly munka a gyerekek számára, le is köti őket rendesen, mire felépül a homokvár! És közben mennyi minden fejlődik észrevétlenül: szem- és kézkoordináció, finommotorika, kreativitás. Hátha még csapatban is kell dolgozni...

A dömper, úthenger, darus autó, buldózer, kotró, billencs, homlokrakodó: mind-mind szükséges egy komoly építkezéshez. Lássunk munkához! 

Görgess lejjebb és nézd meg kínálatunkat!

Tovább

A QMan alapvetően az 5-7 éves gyerekeknek gyártja sárga színű munkagépeit, amelyek egytől egyig kiváló móka lehetőségét rejtik magukba a kisfiúk számára, közben fejlesztik a fantáziájukat, logikus gondolkodásukat és a finommotorikus mozgásukat is! A 6 az 1-ben munkagép robot építőjáték szettben, illetve a 8 az 1-ben harci szekér legendája szettben található munkagépekből egy robot, illetve egy harci szekér alakítható. A betonkeverő, a billencs, a brutál buldózer, a darus kocsi, a buldózer, az emelőkaros úthenger, a fúrófejes nehézgép, a karmos markológép, a kutató gépezet, a markolókaros jármű, a mozgó daru, nehézszállító jármű, szállító helikopter és a vájárgép részei ennek a 2 munkagépekből álló szettnek, melyek önmagukban is megvásárolhatóak.

A Qman elhozta a szórakozást az 1-3 éves korosztálynak is. A kicsik a munkagépek segítségével bármit megépíthetnek, ráadásul munka közben a számokkal is ismerkedhetnek. A játék fejleszti a szem- és kéz koordinációt, valamint a finommotorikus késséget is.

Ha kifejezetten fából készült munkagépet keresel, kínálatunkban megtalálod azokat is. Az autószállító kamionra, a daruskocsira, a dömperre és az úthengerre mind nagy szüksége van a kis építőmestereknek. A Little Dutch vészhelyzet kisautó szettet hozott létre, amely szintén nagyon népszerű a gyerekek között. Szerelhető darus autót és szerelhető dömpert pedig a Magni gyárt környezetbarát anyagokból.

A Wader termékek garanciák a jó minőségre és a kiváló szórakozásra. A legkisebbek és az óvodások is örömmel homokozhatnak a hatalmas dömperekkel, utánfutós traktorokkal, billencs autókkal.

A munkagépek világában nem szabad elfelejtkeznünk a kukásautókról sem, amelyekből figyelemreméltót készített a Buki, hiszen kukásautójuk távirányítós és összeszerelhetős, csakúgy, mint markológépük. Kukásautóból, konténeres autóból is megtalálja mindenki, amire vágyik.

Az Écoiffier Abrick munkagépei és homokozó szettek is könnyen a legkisebbek kedvencei lesznek.

Természetesen a Lego sem maradhat ki a munkagépépítésből: útépítő autót, traktort is építhetünk az építőjátékból

Karácsonyi ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni:

Tovább