Termék státusza
Ár
1 020 Ft - 30 591 Ft
Kategóriák
Ajánlott korosztály
Nem
Téma szerint
Mesehős
Hányan játszhatják?
Fejlesztési terület

Vizes játékok

Víz, víz, víz! Víz a kádban, a strandon, a locsolókannában, a vizező asztalon, a homokozóban vagy a medencében. A szórakozás garantált. Ebben a kategóriában igyekeztük összegyűjteni az összes olyan játékot vagy felszerelést, ami a vízhez köthető, ahol a vidámságról a víz gondoskodik. No meg a színes, kiváló minőségű játékok.

Legyen igazi élmény minden fürdés, jó időben legyen mivel "vizezni" a homokozóban, legyen nálunk a nyaraláson néhány univerzális, bárhol bevethető strandjáték.

Görgess lejjebb és fedezd fel vizes játékaink széles választékát!

Tovább

Fürdőjátékok

Ha víz, akkor esti fürdés! A nap lezárása, még egy utolsó játék, hosszan és vidáman. Ehhez nem hiányozhatnak  kiskacsák, a békák, a hajók vagy akár a fürdős könyvek. A játékok spriccelnek, sípolnak vagy felhúzás után édesen totyognak a vízben. Esetleg távirányítással is vezérelheted őket. Ha pedig ezek a fürdőjátékok kedvenc mesehőseid, Pocoyo, Elly vagy Pato szakasztott másai, biztosan nem lesz unalmas a fürdés. A gyermek megannyi történetet találhat ki, újra játszhatja a kádban is a mesében olvasottakat, látottakat.

A Yookidoo elefánt bébi zuhany legkisebbeknek ígér kacagó pillanatokat: a zuhany pont olyan, mint egy aranyos kis elefánt, amelyik az ormányával ad vizet. A tengeralattjárós zuhannyal pedig nem csak fröcskölni lehet a vizet, hanem lehet vizet tölteni a színes csőrendszerbe is. 

Fürdőbomba? Miért is ne!

A nagyobbak saját kezűleg fürdőbombákat készíthetnek. Aztán csak meg kell tölteni a kádat vízzel, bedobni egy fürdőgolyót, hogy az pezsegve feloldódhasson: Lazítás indul! A BUKI Mini Lab Fürdőgolyó készítő készletével szivárvány golyót, mini golyót, játék golyót, édes golyót is készíthetnek a 8-12 évesek.

Strandolás

"Ha végre itt a nyár, és meleg az idő,/ Az ember strandra jár, mert ragyog az idő." Valahogy így. Ha nyár, akkor strand. És mi kell az önfeledt fürdéshez, strandoláshoz? Vízipisztoly, vízi pumpa, úszó kosárlabda gyűrű, felfújható úszógumi, felfújható matrac (láma, flamingó vagy unikornis akár, esetleg poharas), úszó röplabda állvány hálóval, úszókarika, úszódeszka, esetleg egy csigahajó babáknak. Indulhat a vízi csata, a fröcskölés, nevetés.

Víz a homokozóban

"A strandon az is jó, hogy van még sok gyerek,/ És van homokozó, és labdázni lehet." A legtöbb kisgyerek lázba jön, ha a homokozóba vizet is lehet hordani. Indulhat a sarazás a szuper homokozójátékokkal! Szükségünk lehet egy homokozó, vizező lapátra, amit ha akarod lapátként használsz, ha akarod öntözhetsz vele. Ruha nem marad szárazon/tisztán... Ezeket a feltételeket könnyen megvalósíthatjuk a kertben is, csak egy homokozó, vizező asztal szükséges hozzá, ami ráadásul egy kalózhajóra hasonlít, vagy egy spriccelő, vizező asztal lehet segítségünkre.

Keresd további kerti játékainkat is, mert a jó időben nincs is klasszabb mint a szabadban játszani! 

 

Karácsonyi ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni:

Tovább