A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Lego DUPLO 10901 Tűzoltóautó, építőjáték kicsiknek

Ár:
6.590 Ft
Cikkszám: 13266
Gyártó: Lego
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 66
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. november 03.

Játsszatok el valós élethelyzeteket a felismerhető világot alkotó LEGO® DUPLO® Városi kalandok készlettel, amelyben modern DUPLO figurákat is találtok! Segíts kis tűzoltódnak a mentés helyszínére sietni a gyermekeknek szánt 10901 Tűzoltóautóval, melynek villogó kék fénye és sziréna hangja van!

A doboz 21 db építőelemet tartalmaz.

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

A könnyen megépíthető játék tűzoltóautó nyitható fiókkal és létrával van ellátva. A kisgyermekek örömmel fognak segíteni a tűzoltónak megmenteni a megépíthető fán lévő cicát! A csomagban 2 DUPLO figurát és egy cica figurát találtok.
  • A csomag 2 LEGO® DUPLO® figurát tartalmaz: egy tűzoltót és egy gyermeket, valamint egy cica figurát is.
  • A szettben találtok egy gyermekeknek szánt tűzoltóautót villogó fénnyel és sziréna hanggal, egy billenthető létrát, egy nyitható fiókot, valamint egy megépíthető fát is.
  • Nyomjátok meg a gombot, hogy működésbe hozzátok a fényeket és hangokat, majd siessetek a helyszínre ezzel a gyermekeknek szánt piros tűzoltóautóval!
  • Segítsetek a bátor tűzoltónak felmászni a létrára, hogy megmentse a fán ragadt cicát!
Gyártó Lego
Játékosok száma 1 játékos
Jelleg kreatív építőjáték
Fejleszti térlátást,megfigyelő képességet, logikát, összefüggések felismerését, figyelmet, koncentrációt, kombinációs készséget, rugalmas gondolkodást, rendszerező képességet, forma és színfelismerést, ábra olvasást,finommotorikát, kreativitást,kézügyességet, önálló feladatmegoldást

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Karácsony közeledtével ajánlanánk figyelmébe a kedves nagyszülőknek és szülőknek illetve a minőségi és hasznos karácsonyi ajándékokat kereső vásárlóknak a középsős ovisok legkedveltebb játékait összegyűjtő karácsonyi ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek négyéves óvodásoknak” oldalon tekinthetőek meg. Ezen az oldalon egyebek mellett azok a építőjátékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, amiket tavaly, karácsony előtt a legtöbbször vásároltak ajándékozás céljából.

Játék webshopunkban „Lego DUPLO 10901 Tűzoltóautó, építőjáték kicsiknek” elnevezéssel listázott építőjáték adatlapjára jellemzően a következő kifejezésekkel lelnek rá vevőink: konstrukciós játék, építő játékok, építőjátékok műanyagból, gyermekjátékok, műanyag építős játékok, képességfejlesztő játék, építős játékok, konstruáló játékok. Hasonló típusú keresőkifejezések, amelyek szintén segítségre lehetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, pl. a következőek lehetnek: készségfejlesztő játékok, játékok, konstrukciós játékok, műanyag építős játék, készségfejlesztő játék, képességfejlesztő játékok, építőjáték műanyagból, építős játék. A fenti termék többek között a „Játékkategóriák > Építőjátékok” termékkategóriában és az „Intézményeknek ” elnevezésű kategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkéket választva számtalan további, hasonló építőjáték termékadatlapja között lehet válogatni. A műanyag építőjáték címkére kattintva például több mint 360 különböző gyerekjáték között böngészhetnek a hasznos és érdekes játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá egyedi és minőségi ajándékot kereső érdeklődők.