Waldorf termékek

"A Waldorf-módszer három fő szakaszt különböztet meg a gyermekek fejlődésében. A gyermek korai éveiben a praktikus, gyakorlati tevékenységekre és a kreatív játékok támogató környezet biztosítására fókuszál. Az általános iskolában a hangsúly a tanulók művészi kifejezőképességének és szociális képességének fejlesztésére tolódik. A középiskolában a kritikai gondolkodásra és az idealizmus elősegítésére koncentrálnak. A módszer hangsúlyozza a fantázia szerepét a tanulásban, és nagy fontosságot tulajdonít a szellemi, gyakorlati és művészeti elemek integrálásának." (Forrás: Wikipédia)   

Webáruházunkban kiváló minőségű, Waldorf iskolák és óvodák által használt igényes fajátékok, könyvek, hangszerek, természetes anyagokból készült eszközök, alapanyagok megtalálhatóak, nemcsak intézményeknek és Waldorf közösségbe járó családoknak!

Görgess lejjebb a további részletekért!

 

Tovább

Minőségi fejlesztő játék kínálatunkból természetesen nem maradhatnak ki a Waldorf termékek sem, hiszen a Waldorf-pedagógia alapeleme felfedezni a gyermekben rejlő értéket, gondozni, majd megadni minden lehetőséget annak kibontakoztatására. A Waldorf-pedagógia a kisgyerekek sajátos fejlődési szakaszait követi és igyekszik a lehető legteljesebb mértékig "kiszolgálni". Célja, hogy a gyermekek önmaguk fedezzék fel a világ dolgait érzéseik, akaratuk és gondolkodásuk által. Legyenek nyitottak a világ és környezetük irányába, konfliktus tűrő, alkotó és nagy teljesítményre képes felnőttekké váljanak. 

További részleteket tudhatsz meg a Waldorf-pedagógiáról IDE kattintva! 

Játék webáruházunk Waldorf termékek kategóriájában már az 1-3 éves csemetéknek kínálunk gyönyörűen kivitelezett fajátékokat, melyek segítik a kicsik forma- és mintafelismerését, fejlesztik a figyelmet és a megfigyelőképességet. A fa készségfejlesztő játékok  bababarát, vízbázisú festékkel színezettek, így teljesen biztonságosan használhatóak. Az 5-7 éves és a 8-12 éves fiúk és lányok számára kézügyességfejlesztő, illetve kreatív építő fajátékokat kínálunk, amik már az önálló feladatmegoldásra, rugalmas gondolkodásra és az összefüggések felismerésére ösztönöznek. Logikai jellegű fajátékaink fejlesztik a taktikai készséget, a problémamegoldást és a kombinációs készséget, kiváló szórakozást kínálva a tinédzserek és felnőttek számára egyaránt.

A zenei nevelés alapvető eszközei is megtalálhatók ebben a kategóriában, hiszen a zene, az éneklés többé-kevésbé része a mindennapoknak. A hangszerek természetes anyagokból készültek. A zene átöleli az embert, formálja az ízlését, kihat a személyiségére. Felelős zenei nevelés hatására gyermekeink megtanulnak figyelni a hangokra, dallamokra és a ritmusra. A ritmusgyakorlatok kihatással vannak a beszédgyakorlatra és a beszédkészségre. 

Nézz körül Játékliget játék webshopunk Játékkategóriáinak minőségi kínálatában és fedezd fel a Gyermekhangszerek széles választékát!

A bábok, a bábozás, a bábjátékok nem csupán szórakoztatóak, de rendkívül hasznos személyiségfejlesztő játékok is. A gyermek játékos módon sajátít el ismereteket, teremt kapcsolatot a világgal, a közvetlen környezetével a bábjáték által. Bőviti a szókincset, gazdagítja a képzeletvilágot, megkönnyíti  a kommunikációt és nyíltabbá tesz. Kiváló szerepjáték eszközami a gyermekek számára elsősorban önfeledt játékot jelent.

A Waldorf-módszer célja a testileg egészséges, lelkileg szabad, szellemileg kreatív emberek nevelése, ahol az ötletből megvalósítás születik. Gyakorlati tevékenységre ösztönöz kreatív gondolkodáson keresztül. Ezekhez szükséges magas színvonalú, természetes anyagokból készült festékeket, ecseteket, méhviasz termékeket és papírokat kínálunk nagy választékban webáruházunkban.

A Waldorf termékkategóriában egyebek mellett a Waldorf iskolák, óvodák által gyakran választott termékeket mutatjuk be a 8 - 12 éves vagy a 3-7 éves gyermekek számára  vásárló szülőknek, intézményeknek.

Az ebben a kategóriában kínált termékekre leginkább az alábbi címkékkel lehet rálelni: epocha, waldorf, méhviasz, stockmar, tolltartó, természetes.

Karácsonyi ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni:

Tovább