Kedvelt ajándékötletek

Az alábbi játékkategóriák segítségével webáruházunk legkedveltebb, legtöbb vásárlónk által választott TOP játékait, ajándékait, legnépszerűbb játékait válogattuk össze, korcsoportok és ünnepi alkalmak szerint válogatva. Az ajándékozás évről-évre visszatérő kérdés szülőnek, nagyszülőnek egyaránt. Mi az, ami a koruknak megfelelő, minek örülnének a legjobban és mivel tudnának sokáig játszani a gyermekek? A többféle válogatás segítségével szeretnénk megkönnyíteni a döntést, illetve tippeket, ötleteket adni. Remélhetőleg megtalálod nálunk azt az ajándékot, mellyel mosolyt csalhatsz az arcokra, csillogást a szemekbe, mókát és kacagást az ünnepi társaságba!
Játék újdonságaink között található közelmúltban megjelent játékok jó eséllyel még nincsenek a gyerekszobák polcain és ajándékutalványainkat is ajánljuk szíves figyelmedbe! További ajándékötleteket, ajándékozási tippeket találhatsz a blogunkban publikált "Legnépszerűbb játékaink" cikkünkben.


Fedezd fel a Játékliget izgalmas kínálatát!

Tovább

Népszerű ajándékötletek felnőtteknek

A legtöbb felnőtt a lelke mélyén örök gyermek marad. Sokukban él a gyűjtőszenvedély, kipirul az arcuk egy-egy exkluzív Lego vagy Puzzle láttán. A társasjátékok pedig garantáltan feldobják az ünnepi alkalmak hangulatát. Taktikázás, stratégiai társasjáték, logikai vagy kártyajátékok izgalommal töltenek el kicsiket és nagyokat egyaránt. Társasjátékok gyerekeknek, felnőtteknek kategóriánkban számtalan népszerű játék közül választhatsz! A Filmes játékok között helyet kapott Star Wars, Harry Potter, Avangers, Jó barátok és a Jumanji is többek között a gyűjtők nagy örömére.

Népszerű ajándékötletek fiúknak

A fiús játékok nemcsak a fiúkat, de az apukákat is magukkal ragadják egy önfeledt játékra. A közös barkácsolás, az építőjátékok, a játékautók, a programozható robotjátékok, a tudományos játékok megannyi együtt töltött értékes, minőségi időtöltés, mely erősíti az apa - fiú kapcsolatot. Vidám társasjátékok, elgondolkodtató feladványok, kreatív játékok, fajátékok kaptak helyet ebben a kategóriában. Népszerű márkák: FKP Toys, Buki, Wonderworld, Piatnik

Népszerű ajándékötletek iskolásoknak

Iskoláskorú gyermek esetében számtalan ajándékötlet áll rendelkezésünkre, mellyel remekül szórakozhatnak és játszva tanulhatnak a kis lurkók. Ezek a játékok tartósan lekötik a figyelmet, erősítik az önbizalmat és folyamatos fejlődést biztosítanak. Logikai játékok, partyjátékok, ügyességi játékok és stratégiai játékok is helyet kaptak ebben a kategóriában a gyerekzsúrok, családi összejövetelek sztárjai, amikkel minden partit fel lehet dobni. Ha iskolásunk sportos beállítottságú, érdemes körbenézni a Sport, mozgásfejlesztő játékok kategóriában is. 

Népszerű ajándékötletek lányoknak

Minden ami csajos, ebben a kategóriában megtalálható. Ki ne kapna egy hatalmas ölelést egy gyönyörű LIorens babáért cserébe? Vagy inkább a divat vagy az ékszerek érdeklik a kis hercegnőt? Vagy babaházra, játékkonyhára vágyik? Itt minden megtalálható. A kis kreatívoknak kreatívjáték, a babázósoknak játékbaba, sőt még az unikornis rajongók is találnak kedvükre valót. A játékok lányoknak kategóriában további ajándékötleteket találhatsz!  Kedvelt márkák: Famosa, Bauer, Play-Doh, Buki, Djeco

Népszerű ajándékötletek óvodásoknak

Gondtalan játék, felhőtlen szórakozás és óriási fejlődés jellemzi ezt az időszakot. Legyen az építőjáték, vonatkészlet vagy fűzőcskés játék, leköti, tanítja, fejleszti a kis ovist észrevétlenül felkészítve az iskolás évekre. Játék közben tanulják a színeket, formákat, évszakokat, logikáznak, ügyeskednek. Szerepjáték eszközeivel készülnek a felnőtt élet szituációira. Gyerekhangszerekkel fejlődik ritmusérzékük és gyermekjárművekkel egyensúlyoznak. Webáruházunk számtalan ajándékötletet kínál játékkategóriáiban az óvodás korosztálynak. Nézz szét a fejlesztőjáték, fejlesztő eszközök kategóriában is további ajándék ötletekért! Ezekre a szavakra is érdemes keresni: játszósátor, játékautók, babázás, mesehős,

Húsvéti ajándékok

Mit hozzon a nyuszi? Nem tudod, mi legyen a húsvéti meglepetés gyermeked, unokád számára? Ebben a kategóriában egy csokorba szedtük a kedvelt húsvéti ajándékokat, hogy megkönnyítsük a keresgélést szülőknek, nagyszülőknek. A kisebbeknek kedves, egyedi kivitelezésű húzós fajátékok a DJeco-tól, plüss nyuszik, kemény táblás mesekönyv, a nagyobbacskáknak igényes kesztyűbábok, nyuszi torony építő, az ovisoknak vidám színezők, társasjátékok, gyurmakészletek kaptak helyet itt. A kisiskolásoknak matricás tervező füzetek, kreatív játékok és készletek, logikai játékok között válogathatunk. 

Karácsonyi ajándékötletek

Kedvelt ajándékötletek kategóriánkon belül természetesen szerepelnek a karácsonyi ajándékötletek is, hiszen a legtöbb embernek ez az ünnep okozza a legnagyobb fejtörést, hogy kinek, milyen ajándékkal kedveskedjen. Fontos, hogy elsősorban arról szóljon, aki kapja, ezért érdemes puhatolózni, minek is örülne a legjobban. Ha ismerjük a szokásait, tudjuk mit gyűjt, mi az érdeklődési köre, stb., akkor egy fokkal könnyebb a dolgunk. A vonatkészletek és kiegészítők, a társasjátékok, a babák és kiegészítők, az építőjátékok és a könyvek örök és megunhatatlan klasszikusok a fa alatt. Merülj el óriási választékunkban és találd meg a legizgalmasabb játékokat szeretteidnek! 

Farsang

"Itt a farsang áll a bál, keringőzik a kanál." Jelmezre, arcfestésre fel és kezdődjön a mulatság! Te minek öltözöl  a farsangi bulira? Szerelőnek, orvosnak, szakácsnak vagy bűvésznek? Itt megtalálod a jelmezhez szükséges kiegészítőket és az arcfestés eszközeit. Party kellékeink között csillámtetoválást is választhatsz magadnak. 

Gyereknapi ajándékötletek

Meglepnéd a gyermeked gyereknap alkalmából? Kösd össze a kellemest a hasznossal és válassz olyan játékot, ami nemcsak szórakoztat,de fejleszt is! A számtalan készségfejlesztő, ügyességi, kerti játék, utazó játék, mozgásfejlesztő és zenélő játék között biztosan megleled a kedvenced! Fürdőjátékokkal készülhettek a nyárra, társasjátékokkal vagy kreatív játékokkal az esős napokra. Fiúknak és lányoknak egyaránt izgalmas játékokat gyűjtöttünk össze ebben a kategóriában.

Népszerű ajándékötletek kicsiknek, bölcsödéseknek

A Montessori játékok és a bababarát fajátékok mellett az élethű LIorens babák is nagyon kedveltek és óriási örömet okoznak a kicsiknek. Formabedobók, egyensúlyozó játékok, építők, járás segítők között válogathattok. További ajándék ötletek után érdemes az életkor szerint kategória játékok 1-2-3 éveseknek kínálatába is bepillantani. Ajándék ötletek gyerekeknek a webshop kínálatában.

Ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni:

Tovább