Termék státusza
Ár
1 260 Ft - 13 480 Ft
Kategóriák
Ajánlott korosztály
Nem
Téma szerint
Hányan játszhatják?
Fejlesztési terület

ÖKO - Környezettudatos játékok

Rendkívül fontos, hogy már gyerekkorban környezettudatosságra neveljünk gyermekeinket. Mindannyiunk felelőssége, hogy egy sokkal élhetőbb és tisztább világot tartsunk fenn a jövő generációinak. Ezért a környezetvédelemre való nevelést nem árt időben, még kisgyermekkorban elkezdeni! Játék webáruházunkban megtalálhatod az erre megfelelő játékokat, ebben a kategóriában kedvező árakon. Legyél Te is környezettudatos és védd a környezeted!  

Görgess lejjebb és fedezd fel széleskörű kínálatunkat!

Tovább

Fejlesztő játékok a környezetvédelem jegyében

Kínálatunkban megtalálható a környezetvédelemre tanító, a környezettudatosság megértését segítő társasjátékok. A Brainbox társasjátékok kiváló logikai, oktató és fejlesztő társasjátékok az egész családnak. A Brainbox Környezetismeret kicsiknek társasjáték óvodásoknak és kisiskolásoknak készült a memória és megfigyelési képességfejlesztésére miközben tanítja őket a környezetük megfigyelésére. Az Eco Game környezetvédelmi társasjáték  segítségével a gyerekek játékosan tanulhatnak az ökoszisztémáról és rálátást kapnak a víz, energia és hulladék körforgására.

Napjainkban egyre többen nagy hangsúlyt fektetnek a szelektív hulladékgyűjtés fontosságára. A HPD Toys Kukába vele! játéka és a mágneses golyóvezető remek választás ehhez. 

Építkezés újrahasznosított kockákkal

Áruházban fellelhetőek építőjátékok, amelyek csomagolásukkal együtt újrahasznosított anyagokból készülnek, így rendkívül környezetbarátok. A Bioblo építőjátékok  garantáltan elnyerik a gyerekek tetszését. 

Bio kreatív játékok

A kreatív játékok között is találhatunk már környezetbarát, újrahasznosított anyagokból készült festékekkel, gyurmákkal. A CanalToys Super Green termékei kizárólag természetes, bőrbarát anyagból készültek. A színezékek méreganyag, parabén és gluténmentes. Elkészítésükhöz kukoricát és méhviaszt használtak fel. 

Irány a homokozó!

A Magni egy környezetbarát márka, homokozó szettjei lebomló anyagokból készülnek. Így nem csak egy kiváló minőségű terméket tudsz gyermeked kezébe adni, de példát is tudsz mutatni, tanítani őt arra, hogy mennyire fontos a környezetünk óvása. 

Légy környezettudatos és figyelj a bolygónkra!

Karácsonyi ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni:

Tovább