Bébiknek

Gyermek születik! Számodra biztosan a legcsodálatosabb dolog a világon! A babavárás boldogsága mellett a következő hónapok az előkészületekről fognak szólni. A várandósság ideje alatt már megtapasztalhatod a szülővé válás érzését, hiszen a lelki felkészülésen túl sok-sok teendőd is akad majd. 

Engedd meg, hogy segítsünk! Kezdheted megtervezni a babaszobát, amihez számos kiegészítőt találsz webáruházunkban. A kicsi érkezése előtt feltétlenül szükséges gondoskodnod az újszülött nyugalmának, békés pihenésének, a baba ellátásának a biztosításáról. Termékeinkkel igyekszünk megkönnyíteni a dolgodat. Válogatásunkban prémium minőségű textil termékek állnak rendelkezésedre. Kellemes nézelődést kívánunk!

Lejjebb görgetve további hasznos ötleteket találsz...

Tovább

A babaszoba nyugalmát, harmóniáját már érdemes hónapokkal a bébi megszületése előtt eltervezni. Izgalmas ráhangolódás a várakozás ideje alatt böngészni, keresgélni kutatni a legmegfelelőbb bútorokat, faldekorációkat, függődíszeket és a babagondozás egyéb, nélkülözhetetlen eszközeit. Kiválasztani a babaágyneműt a hozzáillő kiegészítőkkel belsőépítész módjára, ügyelve a színek, minták és a formavilág összhangjára. 

Megtalálni a csendes, nyugodt, kicsit árnyékosabb sarkot az ideális alvóhelynek, ahol nem éri közvetlen napfény, sem pedig az utcai fények nem világítanak a babára. 

Elkezdhetünk már nézelődni, elmerülni a bébijátékok világában is. Játék webshopunkban már 0-1 éves korig megtalálhatóak a babajátékok, zenélő játékok, szundikendők, fürdőjátékok, bébicsörgők, rágókák.

A babák már az első hónapban reagálnak a hangokra, érzékelik a tárgyakat és rajta tartják a tekintetüket. 20-25 cm távolságra élesen látnak és a fényt követik szemükkel. Nyűgösködés, sírás esetén kedves beszéddel, énekkel, valamint halk, ritmikus hangokkal megnyugtathatóak. A második hónaptól már egyszerű mondókák ismételgetésével, finom csiklandozással mosolyra fakaszthatjuk. A könyvek elengedhetlen tartozékai a gyermekszobának. A mondókázást, mesélést már "pocaklakó" korban el lehet kezdeni és a gyermek életének első évében is nagyon fontos. Meséljünk a babának! A mesét még nem érti, de szívesen hallgatja édesanyja hangját. 3 hónapos korban felfedezi a kezét, tárgyakért nyúl, figyelmes, aktív és kedveli a társaságot. Kezébe adhatjuk a csörgőt - hamarosan rájön, hogy bizonyos tevékenységeknek eredménye van. 5 hónapos korban pedig már színeket képes megkülönböztetni és a nagyobb tárgyakért két kézzel nyúl. Előfordulhat, hogy a fejlődés során gyermekünk valamiben lemarad, késik. A Játékliget játékkategóriák kínálatában rengeteg fejlesztő játék között böngészhetsz! Találd meg a számotokra legmegfelelőbbet!   

Babaváró ajándékként, vagy babalátogatáskor ajánlunk a "Babagondozás, bébi ápolás" kellékeit, "Babajátékok 0-1 éveseknek" vagy a "Gyereksarok" kínálatát, mely kategóriákban a babajátékok, ágynemű garnitúrák mellett megtalálhatók Baba kéz és lábnyomat megörökítők és gyerekszoba kiegészítők. 

Karácsonyi ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni:

Tovább