Játékautók

A játékautók nem hiányozhatnak egyik gyerekszobából sem: versenyautók, teherautók, kamionok, buszok, kukás-, rendőr-, mentő-, tűzoltóautó és Matchbox kisautók.

A fiúk körében népszerű játékkal még a lányok is szívesen játszanak, persze ők elsősorban inkább a plüssök vagy babák szállítására alkalmas járgányokat kedvelik.

A fiúk viszont, akár Gombóc Artúr a csokoládéval…jöhet a kerek, a szögletes, a hosszú, a gömbölyű, a lapos… lehet az felhúzható, műanyag, fém, hangot adó, tologatható, összerakható és így tovább, csak játékautó legyen!

Az alábbi kategóriában összegyűjtöttük a kínálatunkban elérhető játékautókat, a válogatáshoz csak görgess lejjebb!

Tovább

Az első játékautók

Ha fiús anyukaként keresgélsz most nálunk, biztosan tudod, hogy sok fiú attól a pillanattól kezdve szívesen tologat autókat, amint képes hason fekve a fejét megtartani és közben a kezét is használni. Ez csak tovább fokozódik, amint biztosan ülni tud, és már teljesen felszabadulnak a kezei. Érdemes tehát már 1 éves kora előtt beszerezni az első járgányt. Ideális választás a Rubbabu természetes, gumiból készült puha játékai. A játékautók közül több színben és formában is választhatunk.

Játékautók gyerekeknek – szerelés, versenyzés, szállítás

Ahogy a baba nő, úgy gyarapodnak a kisautók is a házban. Az 1-3 éves korosztály számára ajánlott műanyag járgányok között érdekesség a Mega Bloks építhető versenyautója vagy az iskolabusz, és persze a Verdák kedvelt szereplői sem hiányozhatnak. A puha és műanyagból készült játékautók mellett választhatunk strapabíró és biztonságos fajátékokat is, ezekből több játékautó típust, sőt versenypályát is beszerezhetünk.

Óvodások és kisiskolások járgányai

A 3 év felettiek számára ajánlott játékok körében már az olyan kisebb méretű játékautók is megjelennek, mint a népszerű Bburago vagy Matchbox. Ebben az életkorban kialakul a szerepjáték, ehhez remekül használhatók a különböző autós játékszettek, játékgarázsok, autómosók és daruk. Fiús anyukák számára biztos ismerős a Dickie márkanév is, a kínálatban a játékszettek mellett a kedvelt kukásautó és munkagépek is elérhetők. A nagyméretű, masszív kerti játékautók, dömper kapcsán pedig a lengyel Wader márka termékeit ajánljuk.

Ebben a kategóriában találjátok a játékvonatokat is, hiszen ezek sem hiányozhatnak a kisfiúk játéktárából. A lakás jelentős részét átszövő vasúthálózat épülhet például a Brio termékcsalád elemeiből.

Nagycsoportos és kisiskolás kortól pedig már az egyre bonyolultabb elemekből álló, összeépíthető Lego játékautókat ajánljuk.

Rózsaszín járgányok

Ahol fiútestvérek vannak, biztosan megjelenik egy-egy fiús darab lányos színekben, mint például a Little Dutch pink autója. A játékautók a lányos szerepjátékból sem hiányozhatnak, a Famos kínálatában egyaránt megtalálható többek közt a rendőr vagy tűzoltó játékszett mellett a Pinypon rózsaszín autója is.

 

Karácsonyi ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni:

Tovább