Label-Label kenyérpirító kiegészítőkkel, rózsaszín - Fa játék szerepjáték

Raktáron

Label-Label gyűjteményéből, itt van ez a gyönyörű rózsaszín, fából készült kenyérpirító! Kezd a napot, egy fantasztikusan finom reggelivel! Pakolgasd be a kenyereket, a pirítós sütőbe, majd az oldalán lévő kar lenyomásával már el is készültek a kenyérkék. Tálald sajttal, kakaóval. 

 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 1.290 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Rendelj ::-n belül és még ma átadjuk a futárnak!
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2023.06.08
9 300 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 930 Ft
videó

 

Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek előtt ajánljuk még a kedves nagyszülők és szülők vagy az ötletes és praktikus kedvelt ajándékokat kereső érdeklődők figyelmébe a nagy csoportos ovisok legnépszerűbb játékait bemutató kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek 5 éveseknek” című oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában többek között azok a szerepjátékok és gyerekjátékok találhatóak, melyeket a korábbi évek során, ünnepek tájékán a legtöbbször vásároltak ajándékozás céljából.

 

Játék webshopunkban „Label-Label kenyérpirító kiegészítőkkel, rózsaszín - Fa játék szerepjáték” névvel listázott szerepjáték adatlapjára leginkább ezekkel a keresőkifejezésekkel lelnek rá vásárlóink: képességfejlesztő játékok, babakonyhák, képességfejlesztő játék, fiús és lányos játék, készségfejlesztő játék, gyerekkonyha, készségfejlesztő játékok. Hasonló típusú keresőkifejezések, melyek szintén segíthetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, például a következők lehetnek: játékkonyhák, fiús és lányos játékok, gyermekjáték, lányos és fiús játék, babakonyha, gyerekkonyhák, gyerekjátékok. A fenti szerepjáték többek között az „Életkor szerint > Játékok 1-2-3 éveseknek > Játék 1-2-3 éves lányoknak” elnevezésű termékkategóriában illetve a „Játékkategóriák > Fajátékok” nevű kategóriában érhető el. A következő termékcímkéket választva jónéhány további, hasonló szerepjáték tekinthető meg. A szerepjáték címkére kattintva pl. körülbelül 664 különféle gyerekjáték között választhatnak a hasznos és érdekes játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá egyedi és minőségi ajándékot kereső érdeklődők.

label-label-kenyerpirito-kiegeszitokkel-rozsaszin-fa-jatek-szerepjatek
Label-Label kenyérpirító kiegészítőkkel, rózsaszín - Fa játék szerepjáték
9 300 Ft