5 (1 vélemény)

Tryco orvosi táska fából Játék készlet

Raktáron

Az orvosi készletek egy gyerek játéktárának nélkülözhetetlen darabjai. Ebben a Tryco fából készült orvosi táskában, a legszükségesebb egészségügyi eszközöket is megtalálod, ( sztetoszkóp,fecskendő,tablettás doboz, olló,2 db lázmérő, gyógyszerek,kenőcs, vérnyomásmérő, és mind ezeket egy praktikus hordozható aktatáskában tárolhatod. Kiváló kiegészítő szerepjátékokhoz.

Méret: 16×19,5×8

 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2022.05.31
8 990 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 899 Ft
Hasonló termékek ajánlója

A Az ünnepek és a vásárlás közeledtével ajánlanánk figyelmébe a szülőknek és nagyszülőknek vagy a minőségi és hasznos kedvelt ajándékokat kereső érdeklődőknek az  óvodások legnépszerűbb játékait bemutató kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Top ajándék ötletek ünnepekra 4 éves óvodásoknak” oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a szerepjátékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, amiket tavaly, ünnepek tájékán a legtöbbször vásároltak ajándékként.

Kreatív játék webáruházunkban „Tryco orvosi táska fából Játék készlet” terméknévvel megtalálható szerepjáték oldalára leginkább a következő kulcsszavakkal lelnek rá látogatóink: fiús és lányos játék, orvosi játékok, orvosos játék szettek, orvosos játék szett, gyerekjátékok, játék, fiús és lányos játékok. Hasonló témájú szavak, melyek még segítségre lehetnek a megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, pl. a következőek lehetnek: gyermekjátékok, lányos és fiús játék, képességfejlesztő játék, orvosi játék, készségfejlesztő játék, gyermekjáték, képességfejlesztő játékok. A fenti termék egyebek mellett az „Intézményeknek ” kategóriában illetve a „Játékkategóriák > Szerepjáték eszközök” elnevezésű, és a „Játékkategóriák > Játékok 3-4 éveseknek”  kategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva számtalan további, hasonló szerepjáték tekinthető meg. A gyerekjáték címkére kattintva például több mint 6639 különböző gyerekjáték között böngészhetnek a hasznos és érdekes játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá egyedi és minőségi ajándékot kereső látogatók.

Orvosi_ttryco-orvosi-taska-fabol-jatek-keszletaska_Jatek_keszlet
Tryco orvosi táska fából Játék készlet
8 990 Ft