Tryco - Szerszámkészlet tartozékokkal - Fajáték

Raktáron
Fából készült szerszámkészlet különböző eszközökkel, csavarokkal. Fiúknak szerelős játékokhoz tökéletes választás.
Valamit meg kell szerelni? Nem gond! Vedd elő a Tryco szerszámos készletet és mindent megtalálsz a szereléshez. Játék közben megtanulod a szerszámok neveit és használatát, a szerepjátékkal élénkül a fantáziád is. Fejleszti a motoros készséget és  a kommunikációt.


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 790 Ft-tól és 30.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Rendelj ::-n belül és még ma átadjuk a futárnak!
Ajánlott korosztály
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2022.09.27
7 360 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 736 Ft
videó

Hasonló termékek ajánlója

A kedvelt ünnepek közeledtével ajánlanánk figyelmébe a kedves nagyszülőknek és szülőknek illetve az ötletes és praktikus kedvelt ajándékokat kereső vásárlóknak a kisiskolások legkedveltebb játékait összegyűjtő kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Top ajándékötletek ünnepekra 5-6 éves gyerekeknek” című oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a szerepjátékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, amiket a korábbi évek során, ünnepek tájékán a legtöbbször választottak ki ajándékként.


Játék webáruházunkban „Tryco - Szerszámkészlet tartozékokkal - Fajáték” névvel megtalálható szerepjáték termékadatlapjára leginkább ezekkel a kifejezésekkel találnak rá vevőink: képességfejlesztő játékok, lányos és fiús játék, szerelőjáték, gyermekjáték, játékok, szerepjátékok. Hasonló típusú szavak, amelyek még segítségre lehetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, pl. a következők lehetnek: szerelős játékok, szerelős játékok, készségfejlesztő játékok, fiús és lányos játék, szerelős játék, fiús és lányos játékok, játék. A fenti termék többek között a „Játékkategóriák > Szerepjáték eszközök > Barkácsolás” elnevezésű kategóriában illetve az „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek > Játék 5-6-7 éves fiúknak” elnevezésű termékkategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkéket választva számtalan további, hasonló szerepjáték termékadatlapja tekinthető meg. A szerepjáték kulcsszóra kattintva például körülbelül 664 különféle gyerekjáték között böngészhetnek a hasznos és érdekes játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá gyerekek számára minőségi és egyedi ajándékot kereső érdeklődők.

tryco-szerszamkeszlet-tartozekokkal-fajatek
Tryco - Szerszámkészlet tartozékokkal - Fajáték
7 360 Ft