5 (3 vélemény)

Little Dutch -Autók a lejtőn - kék - fajáték

Most érkezik

Autópálya a legkisebbeknek! Ez a kedves kis fa játék fejleszti a finommotorikus készségeket. A gyerekek ámulattal figyelik a pályán lefelé száguldó kis autókat.


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 1.290 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ha most rendeled, várhatólag megérkezhet hozzád

Szállítási idő az "előrendelhető" termékeknél: 4-21 munkanap,a termék beérkezésére várunk.

2023.06.12
11 290 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 1 129 Ft
Hasonló termékek ajánlója

A kedvelt ünnepek közeledtével ajánlanánk a szülőknek illetve az egyedi és érdekes kedvelt ajándékokat kereső vásárlóknak a 2 éves bölcsődések legnépszerűbb játékait összegyűjtő kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek ovisoknak” oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a szerepjátékok és gyerekjátékok találhatóak, amiket tavaly, a kedvelt ünnepek alkalmából a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.


Játék webáruházunkban „Autók a lejtőn - kék - Little Dutch fajáték” terméknévvel megtalálható szerepjáték oldalára leginkább a következő kulcsszavakkal találnak rá látogatóink: lányos és fiús játék, gyermekjáték, gyermekjátékok, fiús és lányos játék, szerepjátékok, fajátékok, képességfejlesztő játékok. Hasonló témájú kifejezések, melyek még segítségre lehetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, példának okáért a következők lehetnek: fiús és lányos játékok, lányos és fiús játékok, készségfejlesztő játékok, játék, készségfejlesztő játék, játékok. A fenti termék egyebek mellett az „Életkor szerint > Játékok 3-4 éves ovisoknak > Játék 3-4 éves kisfiúknak” elnevezésű kategóriában illetve az „Életkor szerint > Játékok 3-4 éves ovisoknak” nevű kategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva számtalan további, hasonló szerepjáték között lehet böngészni. A szerepjáték kulcsszóra kattintva példának okáért körülbelül 664 különféle gyerekjáték között választhatnak a hasznos és érdekes játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá gyerekek számára minőségi és egyedi ajándékot kereső érdeklődők.


Az Autók a lejtőn - kék - Little Dutch fajáték termék mellett leggyakrabban a következő termékeket rendelték még meg vásárlóink: Munkapad fából – Little Dutch; Szétnyitható játék istálló – Melissa and Doug fajáték; Autómosó és benzinkút – Fajáték; Pasztell – Állatos – Fa Montesszori készségfejlesztő játék; Erdei állatok – Formalap – Pasztell színű fajáték; Pasztell színes 60db-os – Építőkocka készlet; Autószerviz – Fajáték; Domino – Járműves fajáték; Autók a lejtőn – Fajáték; Számlépcső – Számolást fejlesztő játék.

Little Dutch -Autók a lejtőn - kék -   fajáték
Little Dutch -Autók a lejtőn - kék - fajáték
11 290 Ft