Label-Label 50 darabos fa építőkocka készlet - Kék építőjáték

Raktáron

Label-Label 50 darabos fa építőkocka készlet - kék építőjáték. A kisgyermek, és az óvodások nagyszerű építőjátéka.  Építsen a család együtt várat, házat, bútorokat... Találjuk ki, képzeljük el és a térben építsük fel!


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 1.290 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Rendelj ::-n belül és még ma átadjuk a futárnak!
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2023.06.09
8 900 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 890 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek közeledtével ajánljuk még a kedves szülők illetve az ötletes és praktikus kedvelt ajándékokat kereső vásárlók szíves figyelmébe a középső csoportos óvodások legkedveltebb játékait összegyűjtő kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Top ajándék ötletek ünnepekra 4 éveseknek ” oldalon találhatóak. Ezen az oldalon egyebek mellett azok a építőjátékok és gyerekjátékok találhatóak, amiket tavaly, a kedvelt ünnepek előtt a legtöbbször választottak ki ajándékként.

 

Játék webshopunkban „Label-Label 50 darabos fa építőkocka készlet - Kék építőjáték” terméknévvel listázott építőjáték termékadatlapjára jellemzően a következő keresőkifejezésekkel találnak rá vevőink: fakocka, készségfejlesztő játékok, építőkockák, építőkocka játékok, játék, fakockák, gyermekjáték, építő játékok. Hasonló témájú kulcsszavak, melyek még segítségre lehetnek a megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, példának okáért a következőek lehetnek: képességfejlesztő játékok, építő kocka, építőjátékok, játékok, építő játék, konstruáló játékok, gyerekjátékok, építős játékok, konstrukciós játék. A fenti termék egyebek mellett az „Életkor szerint” elnevezésű kategóriában,továbbá az „Életkor szerint > Játékok 1-2-3 éves ovisoknak > Játék 1-2-3 éves kisfiúknak” , és a „Márkák > Label Label” nevű termékkategóriában érhető el. A következő termékcímkékre kattintva számos további, hasonló építőjáték tekinthető meg. Az építőkocka kulcsszóra kattintva pl. több mint 29 különféle gyerekjáték között válogathatnak az érdekes és hasznos játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá gyerekek számára minőségi és egyedi ajándékot kereső látogatók.

label-label-50-darabos-fa-epitokocka-keszlet-kek-epitojatek
Label-Label 50 darabos fa építőkocka készlet - Kék építőjáték
8 900 Ft