5 (1 vélemény)

Label-Label Darus készlet, tartozékokkal - Fa játék

Raktáron

Munkára fel! Építkezzünk, várat, házakat, városokat. Ezzel a daruval, és a hozzátartozó tartozékokkal (keverő,emelő, markoló, túró, lapító.. pillanatok alatt megépíthettek bármit! Ez a daru lesz a kedvenced!
Könnyedén felemelheted az építkezési anyagokat, a daru segítségével. 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Rendelj ::-n belül és még ma átadjuk a futárnak!
Ajánlott korosztály
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2023.03.24
16 100 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 1 610 Ft
videó

Hasonló termékek ajánlója

Ünnepek előtt ajánljuk még a kedves szülők és nagyszülők illetve az egyedi és érdekes kedvelt ajándékokat kereső vásárlók figyelmébe a középső csoportos ovisok legnépszerűbb játékait bemutató kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek 4 éves óvodásoknak” oldalon találhatóak. Ezen az oldalon többek között azok a darus játékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, melyeket tavaly, ünnepek tájékán a legtöbbször vásároltak ajándékozás céljából.

 

Kreatív és fejlesztő játék webshopunkban „Label-Label Darus készlet, tartozékokkal - Fa játék” terméknévvel megtalálható gyerekjáték termékadatlapjára leggyakrabban a következő kulcsszavakkal lelnek rá vevőink: képességfejlesztő játékok, gyermekjáték, darus játékok, gyerekjátékok,  építőjátékok, játék toronydaru, fa építőjátékok, játék, fa építő játékok, készségfejlesztő játék, képességfejlesztő játék. Hasonló témájú keresőkifejezések, melyek még segíthetnek a megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, példának okáért a következőek lehetnek: játék daru, készségfejlesztő játékok, építkezős játék, építőjáték, gyermekjátékok, játék daruk, építőjátékok. A fenti vonatos játék többek között a „Játékkategóriák > Szerepjáték eszközök” termékkategóriában,továbbá az „Életkor szerint > Játékok 3-4 éves ovisoknak” nevű termékkategóriában és a ,,Márkák > Label Label" nevű termékkategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkéket választva számtalan további, hasonló vonatos játék adatlapja tekinthető meg. A vonatpálya címkére kattintva például körülbelül 115 különböző gyerekjáték között választhatnak a hasznos és érdekes játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá gyerekek számára egyedi és minőségi ajándékot kereső vásárlók.

label-label-daru-keszlet-emelovel-fa-jatek
Label-Label Darus készlet, tartozékokkal - Fa játék
16 100 Ft