Romantikus Párizs Puzzle - 500db - Trefl

Nincs raktáron
Rakd ki az álmaidat Puzzle-ból!
Lélegzetelállító képek, minőségi nyomtatás, tökéletes illeszkedés, erős és tartós alapanyagok jellemzik a Trefl minőségi puzzle kirakóit. Elegáns puzzle sorozatokból válogathatnak azok, akik adnak a részletekre.
A puzzle egyszerre logikai játék és jó szórakozás.Hiszünk abban, hogy a puzzle-k ellenállnak az idő múlásának és a változó trendeknek.A puzzle kirakása javítja a koncentrációt, türelemre tanít és fejleszti a logikus gondolkodást.Meggyőződésünk, hogy a puzzle-ink az összetartozást erősítik. Öszehozzuk a barátokat, családokat és a különböző korosztályokat.

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 1.290 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
2 150 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 215 Ft
Hasonló termékek ajánlója

A kedvelt ünnepek előtt ajánlanánk a szülőknek és nagyszülőknek illetve az ötletes és praktikus kedvelt ajándékokat kereső vásárlóknak az iskolások legnépszerűbb játékait összegyűjtő kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek 8-9-10-11-12 éves gyermekeknek” című oldalon tekinthetőek meg. Ezen az oldalon többek között azok a kültéri játékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, melyeket a korábbi évek során, a kedvelt ünnepek alkalmából a legtöbbször vásároltak ajándékozás céljából.

Kreatív és fejlesztő játék webáruházunkban „Romantikus Párizs Puzzle - 500db - Trefl” elnevezéssel megtalálható kirakó játék adatlapjára általában a következő kulcsszavakkal lelnek rá látogatóink: kirakós játékok, gyermekjáték, készségfejlesztő játék, képességfejlesztő játékok, gyerekjátékok, puzzle kirakós, puzzle kirakók. Hasonló típusú kulcsszavak, amelyek szintén segíthetnek a megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, pl. a következők lehetnek: kirakó játékok, készségfejlesztő játékok, puzzle játék, képességfejlesztő játék, puzzle-ök, puzzle játék, kirakós játék. A fenti kirakó játék egyebek mellett az „Életkor szerint > Társasjátékok felnőtteknek” elnevezésű kategóriában,továbbá az „Játékkategóriák > Puzzle, kirakó” elnevezésű termékkategóriában, valamint a "Márkák > Trefl" kategória alatt érhető el. A következő termékcímkéket választva jónéhány további, hasonló kirakó játék adatlapja között lehet böngészni. A kirakó játék címkére kattintva pl. több mint 644 különféle gyerekjáték között válogathatnak az érdekes és hasznos játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá egyedi és minőségi ajándékot kereső látogatók.