5 (2 vélemény)

Ellentétek (Opposites) Párosító duo puzzle - djeco

Raktáron

Fent vagy lent? Tiszta vagy koszos? Duci vagy sovány? Ennek a kirakónak a segítségével a legkisebbek is könnyedén tanulják meg a legfontosabb ellentéteket. A Djecotól megszokott igényes, meseszép színvilágú képekkel. Ez a játék nagyon jól megtanítja a piciket felfedezni és megnevezni az ellentéteket.
Részleteket lásd lent.
 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Rendelj ::-n belül és még ma átadjuk a futárnak!
Ajánlott korosztály
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2023.03.28
3 360 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 336 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek és a vásárlás közeledtével ajánlanánk figyelmébe a nagyszülőknek és szülőknek vagy az egyedi és érdekes kedvelt ajándékokat kereső érdeklődőknek a kicsik, és bölcsődések legnépszerűbb játékait összegyűjtő kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Top ajándék ötletek ünnepekra 2 éveseknek” című oldalon találhatóak. Ezen az oldalon egyebek mellett azok a oktatójátékok és gyerekjátékok találhatóak, melyeket a korábbi évek során, a kedvelt ünnepek előtt a legtöbbször vásároltak ajándékként.

 

Kreatív játék webáruházunkban „Ellentétek (Opposites) Párosító duo puzzle - djeco” névvel listázott oktatójáték adatlapjára leginkább ezekkel a keresőkifejezésekkel találnak rá vevőink: gyermekjáték, tanulós játék, memóriajátékok, oktató játékok, oktatójátékok, memória játék. Hasonló témájú kulcsszavak, melyek szintén segíthetnek a megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, pl. a következőek lehetnek: gyerekjátékok, tanulós játékok, készségfejlesztő játék, képességfejlesztő játék, memória játékok, képességfejlesztő játékok. A fenti termék többek között az „Életkor szerint > Játékok 1-2-3 éveseknek > Játék 1-2-3 éves fiúknak” elnevezésű kategóriában és a „Játékkategóriák > Puzzle, kirakó” elnevezésű termékkategóriában található meg. A következő termékcímkéket választva még több, hasonló oktatójáték adatlapja tekinthető meg. Az oktatójáték kulcsszóra kattintva például körülbelül 216 különféle gyerekjáték között választhatnak a hasznos és érdekes játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá minőségi és egyedi ajándékot kereső érdeklődők.

Ellentetek_Opposites_Parosito_duo_puzzle_Djeco
Ellentétek (Opposites) Párosító duo puzzle - djeco
3 360 Ft