A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Játszva megismerjük... a számokat – Kirakójáték

Ár:
2.690 Ft
Cikkszám: 184
Gyártó: Keller&Mayer
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 27
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. szeptember 29.
Játékos bevezetés a számok világába!
Részleteket lásd lent.
Ajánlott: 3-6 éves korig
Ez a játék csomagban is kapható.

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

Játékos bevezetés a számok világába!Számoljuk meg a kártyákon lévő állatfigurákat és keressük meg a hozzá illő számot mutató kis kezet.Ha ezt begyakoroltuk, akkor az általunk ismert kártyák közé beilleszthetjük a szám írott képét is.Gyakorolhatjuk a több-kevesebb fogalmát a számok növekvő-csökkenő sorrendjét és a páros- páratlan számokat.A 10 darab háromrészes puzzlet tartalmazó játék remek fejlesztő, okosítójáték a számok megismeréséhez.

Ez a játék csomagban is kapható.

 


 

  
 


 

 


  

 
Gyártó Keller&Mayer
Játékosok száma 1 játékos
Jelleg Számok megismerését segítő kirakójáték
Fejleszti tanulási képességet, logikai gondolkodást, kombinációs készséget, megfigyelő képességet, rész-egész megfeleltetését, koncentrációt, önálló feladatmegoldást, számok megismerését, memóriát

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

A karácsonyi ünnepek előtt ajánlanánk a szülőknek illetve az ötletes és praktikus karácsonyi ajándékokat kereső érdeklődőknek a kisiskolások kedvenc játékait bemutató karácsonyi ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek ötéves gyermekeknek” oldalon tekinthetőek meg. Ezen az oldalon többek között azok a kirakó játékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, amiket tavaly, a karácsonyi ünnepek előtt a legtöbbször választottak ki ajándékként.

Kreatív és fejlesztő játék webáruházunkban „Játszva megismerjük... a számokat – Kirakójáték” névvel listázott kirakó játék oldalára általában a következő kifejezésekkel lelnek rá látogatóink: kirakó játékok, gyermekjáték, társasok, kirakós játékok, játékok, társasok óvodásoknak, gyerek társasjáték, játék, társas játék, párkeresős játékok, puzzle kirakósok, gyerekjátékok. Hasonló témájú kifejezések, amelyek még segítségre lehetnek a megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, pl. a következőek lehetnek: társasjáték gyerekeknek, társas játékok, képességfejlesztő játék, számos játékok, készségfejlesztő játékok, kirakós játék, párosítós játék, társasjátékok, óvodás társasjátékok, képességfejlesztő játékok, játékok a számokkal, ovis társasjátékok, óvodás társasjáték. A fenti termék többek között a „Játékkategóriák > Társasjáték” kategóriában,továbbá az „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek” elnevezésű termékkategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva még több, hasonló kirakó játék termékadatlapja között lehet válogatni. A játék a számokkal kulcsszóra kattintva például több mint 63 különböző gyerekjáték között válogathatnak az érdekes és hasznos játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá gyerekek számára minőségi és egyedi ajándékot kereső érdeklődők.