A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Játszva megismerjük... a számokat – Kirakójáték

Ár:
2.690 Ft
Cikkszám: 184
Gyártó: Keller&Mayer
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 27
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2021. április 27.
Játékos bevezetés a számok világába!
Részleteket lásd lent.
Ajánlott: 3-6 éves korig
Ez a játék csomagban is kapható.

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

Játékos bevezetés a számok világába!Számoljuk meg a kártyákon lévő állatfigurákat és keressük meg a hozzá illő számot mutató kis kezet.Ha ezt begyakoroltuk, akkor az általunk ismert kártyák közé beilleszthetjük a szám írott képét is.Gyakorolhatjuk a több-kevesebb fogalmát a számok növekvő-csökkenő sorrendjét és a páros- páratlan számokat.A 10 darab háromrészes puzzlet tartalmazó játék remek fejlesztő, okosítójáték a számok megismeréséhez.

Ez a játék csomagban is kapható.

 


 

  
 


 

 


  

 
Gyártó Keller&Mayer
Játékosok száma 1 játékos
Jelleg Számok megismerését segítő kirakójáték
Fejleszti tanulási képességet, logikai gondolkodást, kombinációs készséget, megfigyelő képességet, rész-egész megfeleltetését, koncentrációt, önálló feladatmegoldást, számok megismerését, memóriát

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Az ünnepek közeledtével ajánlanánk figyelmébe a nagyszülőknek és szülőknek vagy az egyedi és érdekes karácsonyi ajándékokat kereső érdeklődőknek a kisiskolások legkedveltebb játékait bemutató karácsonyi ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek 5 éves gyermekeknek” című oldalon tekinthetőek meg. Ezen az oldalon többek között azok a kirakó játékok és gyerekjátékok találhatóak, amiket tavaly, karácsony tájékán a legtöbbször vásároltak ajándékként.

Játék webáruházunkban „Játszva megismerjük... a számokat – Kirakójáték” névvel listázott kirakó játék termékadatlapjára leggyakrabban a következő kifejezésekkel lelnek rá vevőink: kirakós játék, ovis társasjátékok, ovis társasok, ovis társas, kirakós játékok, társas játék, játék, párkeresős játékok, puzzle játék, képességfejlesztő játék, társas, számos játékok, játékok a számokkal. Hasonló témájú keresőkifejezések, amelyek még segíthetnek a legjobb gyerekjátékok megtalálásában, például a következőek lehetnek: számos játék, társasok, puzzle kirakós, puzzle kirakósok, párkeresős játék, készségfejlesztő játékok, párosítós játékok, társas óvodásoknak, óvodás társasjáték, gyermekjáték, puzzle játékok, készségfejlesztő játék, gyermekjátékok. A fenti termék egyebek mellett a „Játékkategóriák > Fejlesztőjáték, fejlesztő eszközök” elnevezésű kategóriában és a „Játékkategóriák > Iskola-előkészítő játék” elnevezésű kategóriában található meg. A következő termékcímkékre kattintva még több, hasonló kirakó játék termékadatlapja tekinthető meg. A társasjáték kulcsszóra kattintva példának okáért körülbelül 920 különféle gyerekjáték között böngészhetnek a hasznos és érdekes játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá gyerekek számára egyedi és minőségi ajándékot kereső érdeklődők.

Vásárlóink a Játszva megismerjük... a számokat – Kirakójáték termékkel egyszerre leggyakrabban az alábbi termékeket rendelték még meg: Játszva megismerjük... a betűket – Társasjáték; Számok 1-20-ig – Készségfejlesztő párosítós játék; Topologix – térbeli fogalmak játéka a djeco-tól; Ismerkedj a számokkal – párosító játék; Ismerd meg a betűket – Sapientino fejlesztő játék; Logo Első számolás 1,2,3; Játszva megismerjük... az évszakokat – Társas kirakójáték; Képkereső – Nagy készségfejlesztő fajáték; Képkereső – kis készségfejlesztő fajáték; Iskolába készülök – miniLük készségfejlesztő játékfüzet.