Domino Animo Állatos dominó játék a Djeco

Raktáron

Kétoldalas állatos dominó játék kicsiknek és nagyoknak! Ez a különleges dominó akkor folytatható, ha egy állat képének két felét párosítani tudjuk. Óriási a fejetlenség! Szegény állatok. Mindenki a testét keresi. Segíts, hogy megtalálják.Ha megfordítod hagyományos pöttyökkel is játszható a dominó! Részleteket lásd lent.

 

 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 1.290 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Rendelj ::-n belül és még ma átadjuk a futárnak!
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2023.06.13
3 360 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 336 Ft
Hasonló termékek ajánló

Az ünnepek előtt ajánljuk még a szülők vagy az egyedi és érdekes kedvelt ajándékokat kereső látogatók figyelmébe az óvodások legnépszerűbb játékait összegyűjtő kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek 3 éveseknek” című oldalon tekinthetőek meg. Ezen az oldalon egyebek mellett azok a kirakó játékok és gyerekjátékok találhatóak, melyeket a korábbi évek során, ünnepek tájékán a legtöbbször vásároltak ajándékozás céljából.

 

Kreatív játék webáruházunkban „Domino Animo Állatos dominó játék a djeco-tól” terméknévvel listázott kirakó játék adatlapjára általában ezekkel a keresőkifejezésekkel lelnek rá vevőink: készségfejlesztő játékok, képességfejlesztő játék, kirakós játékok, klasszikus játékok, örökzöld játékok, puzzle játék, gyermekjáték, készségfejlesztő játék. Hasonló témájú kulcsszavak, amelyek szintén segíthetnek a legjobb gyerekjátékok kiválasztásában, például a következőek lehetnek: képességfejlesztő játékok, játék, kirakó játékok, gyerekjátékok, örökzöld játék, dominó játékok, kirakós játék. A fenti termék többek között az „Életkor szerint > Játékok 3-4 éveseknek” kategóriában illetve a „Márkák > Djeco” elnevezésű kategóriában található meg. A következő termékcímkékre kattintva számtalan további, hasonló kirakó játék termékadatlapja tekinthető meg. A dominó címkére kattintva például körülbelül 39 különféle gyerekjáték között böngészhetnek az érdekes és hasznos játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá minőségi és egyedi ajándékot kereső érdeklődők.

Domino Animo Állatos dominó játék a Djeco
Domino Animo Állatos dominó játék a Djeco
3 360 Ft