A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
0

Radosza-ovigyűrű – Térbeli képességfejlesztő

Radosza-ovigyűrű – Térbeli képességfejlesztő Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
4.490 Ft
Szerezhető hűségpontok: 0
Cikkszám: 1051
Radosza-ovigyűrű térbeli képességfejlesztő taneszköz és egyben egy nagyszerű logikai játék is nagycsoportos óvodásoknak és iskolásoknak.
Forgalomban lévő Radosza gyűrűk:
-Nagycsoportos tesztgyűrű
-Óvodás gyűrű
-Számoló gyűrű
-Kisbetűs író gyűrű
Gyártó: Egyéb
A termék jelenleg nem kapható!
Kifutás dátuma:
2017-04-11
Játék bemutatása

A Radosza-ovigyűrű öt-hétéves gyermekek számára készített térbeli képességfejlesztő taneszköz és logikai játék.

Eredményesen használható színek, síkidomok, mesefigurák, növények, állatok és más ismeretterjesztő ábrák megadott sorrendbe történő kirakására.
Fejleszti a

  • logikus gondolkodást,
  • térlátást,
  • memóriát,
  • kombinációs-és koncentrációs képességet,
  • kézügyességet, valamint a
  • finom-motorikus mozgáskészséget.

Használata nagyban elősegíti az irányok megtanulását, és hozzájárul a kicsik szabálytartásának kialakításához. Az eszköz azokat a készséget és képességet is fejleszti, amelyeket a videojátékok többsége nem. Otthon és óvodában is használhatjuk. Foglalkozásokon történő feladatmegoldásra és csoportverseny rendezésére is alkalmas.  Nagyobbacska óvodásoknak az ovigyűrűk, kisiskolásoknak az író- valamint a számológyűrűk ajánlott.  

A Radosza gyűrűk használata:
Az eszköz általában két gyűrűből, vagyis kör alakú sínből áll. Ezekben csúszó elemek mozognak, amelyekre színeket, ábrákat vagy más jeleket festettek. Esetünkben a két gyűrű közül az a vízszintes, amelyen egymás mellett helyezkednek el az ábrák (például alma, mellette cica, mellette, körte, és így tovább). A függőleges gyűrű pedig az, amelyen a figurák egymás alatt helyezkednek el. A vízszintes gyűrű kerületén lehet a csúszó elemeket balra vagy jobbra tologatni. Ezt egy másik, függőlegesen futó gyűrű keresztezi, amelyen lefelé vagy felfelé lehet tologatni a csúszó elemeket, de csak az egész sort együtt. A két gyűrű átmérője nem egyforma, ezért csak egyetlen pontban keresztezik egymást, és nem tudnak a csúszó elemekre festett jelek (cica, alma, körte, stb.) a köríveken való tologatás során oldalukra dőlni vagy fejre állni. A kereszteződésben a csúszó elemek irányt tudnak váltani fel, le, jobbra és balra irányba. A gyermeknek a vízszintes sorban kell kiraknia balról jobbra haladva a feladatot. Például: zöld négyzet (zöld), körte, cica, piros négyzet (piros). A zöldet és a pirosat azért kell a műveletek elé és után tenni, hogy azok elválasszák a kirakott feladatsort a többi ábrától. A zöld a feladat kezdetét, a piros pedig a végét jelzi. 

 

Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

A játék webáruházunkban „Radosza-ovigyűrű – Térbeli képességfejlesztő” elnevezéssel listázott készségfejlesztő eszköz termékadatlapjára leginkább a következő keresőkifejezésekkel találnak rá vevőink: fejlesztő eszközök, logikát fejlesztő játék. Hasonló típusú kulcsszavak, melyek még segíthetnek a megfelelő készségfejlesztő eszköz megtalálásában, pl. a következőek lehetnek: készségfejlesztő eszközök, képességfejlesztő eszköz, logikus gondolkodást fejlesztő játékok, logikai játékok. A következő termékcímkékre kattintva további, hasonló készségfejlesztő eszközök listáját tekintheti meg. Figyelmébe ajánlanánk a látogatóknak továbbá a 2 éves bölcsődések legkedveltebb játékait összegyűjtő ajándék ötleteinket, melyek a „top ajándék ötletek bölcsiseknek” termékkategória oldalon találhatóak meg.
MailChimp hírlevél modul

Játékliget hírlevél

Különleges ajánlatok, hírek, érdekességek!
Most ajándékkal jutalmazzuk feliratkozásod!

Milyen korú gyermeked van?

Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod 
Adatvédelmi azonosítónk:
NAIH-94873/2016
bármikor leiratkozhatsz 

Szállítás & fizetés

Ekkorra érkezhet hozzád: Minden terméknél pontosan feltüntetve

általában 1 munkanap - Házhozszállítva; GLSPontra,postán maradón; személyes átvétellel 
+ 4 munkanapot számolj - Pick-Pack ponton történő átvételt kérnél
Fizetés történhet:
átutalással, utánvéttel, bankkártyás fizetéssel
Szállítási költségek:
890 Ft (+150 Ft utánvét esetén)
15.000 Ft felett INGYENES szállítás

(Kivétel: bútor, tornatermi berendezés, nagyméretű fejlesztő,játszótéri eszközök
Ezek esetében a várható költségről emailben, előre tájékoztatunk)
Részletek itt >>